Αρραβωνιάστηκε ο Τομ Κρουζ!

17.06.2005
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Στο Χόλιγουντ βοά ο τόπος πως η σχέση του Τομ Κρουζ με την Κέιτι Χολμς είναι μία φούσκα (μέχρι και η Νικόλ Κίντμαν άφησε δημοσίως υπονοούμενα)
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Στο Χόλιγουντ βοά ο τόπος πως η σχέση του Τομ Κρουζ με την Κέιτι Χολμς είναι μία φούσκα (μέχρι και η Νικόλ Κίντμαν άφησε δημοσίως υπονοούμενα για το γνήσιο του έρωτα) και στο Παρίσι ο Τομ αρραβωνιάζεται την καλή του. Oui, ο Τομ αρραβωνιάστηκε την Κέιτι κι επειδή έγινε στο Παρίσι τα πάντα ήσαν μέσα στον ρομαντισμό. Η πρόταση γάμου έγινε στην κορφή του πύργου του Άιφελ, όπου με το Παρίσι στα πόδια τους, ο Κρουζ έκανε την πολυπόθητη ερώτηση «Θα με παντρευτείς;». Η νεαρή ηθοποιός τρελάθηκε από τη χαρά της που θα γίνει κυρία Κρουζ κι άρχισε να χοροπηδάει σαν το κατσίκι. Ευτυχώς, που στον Άιφελ έχουν καγελάκια και η μικρά δεν έπεσε από κάτω.

Εννοείται πως την είδηση του αρραβώνα το ζευγάρι την ανακοίνωσε την επόμενη στιγμή. Αν το είχε, δε, σκεφτεί καλύτερα ο Τομ θα μπορούσε να γίνει η πρόταση σε ανοιχτή ακρόαση με όλο το Παρίσι. Όχι τίποτε άλλο, θα άκουγε και ο Σιράκ από την πλειοψηφία των Γάλλων το πολυπόθητο «Oui»! Τι άλλο; Α ναι. Ο Κρουζ δήλωσε στους δημοσιογράφους πως αυτή είναι η πιο σημαντική και ωραία στιγμή του στην Ευρώπη. Όσον αφορά τη νύφη; Με ύφος χαμηλοβλεπούσας, πλην ευτυχισμένης, δήλωσε ένα απλό «I’m happy». Τουλάχιστον, ένας από το ζευγάρι κρατάει χαμηλούς τόνους.

Ημερομηνία για τον γάμο δεν ανακοίνωσαν. Ακόμη δεν έχουν αποφασίσει, αλλά σίγουρα θα γίνει μέσα στο 2005. Είναι αυτό που λέμε στη βράση κολλάει το σίδερο! Για τον Τομ αυτός θα είναι ο τρίτος γάμος (Μίμι Ρότζερς, Νικόλ Κίντμαν), ενώ για την Κέιτι, αν και υπήρξε αρραβωνιασμένη, θα είναι ο πρώτος της.




Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]