Η βάφτιση της Μελίνας και τα "δρακόντεια" μέτρα!

21.06.2005
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Η βάφτιση του «γαλαζοαίματου» μωρού της Φιλοθέης έγινε την Παρασκευή μετά Βαΐων, κλάδων, τσικουδιάς, τρελού τριήμερου γλεντιού και υψίστης ασφαλείας!
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Η βάφτιση του «γαλαζοαίματου» μωρού της Φιλοθέης έγινε την Παρασκευή μετά Βαΐων, κλάδων, τσικουδιάς, τρελού τριήμερου γλεντιού και υψίστης ασφαλείας! Άλλο άμα κάποια λαγωνικά κατάφεραν, έστω και από μακριά, να κλέψουν κάποια πλάνα και να έχουμε έτσι εμείς οι θεατές τη χαρά να δούμε την Δέσποινα Βανδή να χορεύει κρητικούς χορούς, αλλά και disco. Κι αν λόγω απόστασης δεν μπορέσαμε να δούμε καλά το φόρεμα της αοιδούς, η τιάρα στο κεφάλι της έβγαζε μάτια από τη λάμψη. Είπαμε στη βάφτιση της «γαλαζοαίματης» Μελίνας, η μητέρα της δεν θα μπορούσε παρά να φορέσει μία τιάρα. Δυστυχώς, ο Ντέμης δεν ήταν στα πλάνα, οπότε δεν ξέρουμε αν κρατούσε...σκήπτρο!

Το γλέντι για την βάφτιση κράτησε τρεις μέρες και τα θεματικά μέρη είχαν ως εξής: την Παρασκευή το απόγευμα τελέστηκε το μυστήριο και μετά ακολούθησε κρητικό γλέντι με τοπικές λιχουδιές, μέχρι το πρωί. Το Σάββατο, από νωρίς ξεκίνησε το beach party με κοκτέιλ, χορό, μπάνιο, αλλά και βόλτες με καΐκι (στην ιδιωτική πάντα παραλία του ξενοδοχείου, για να μην πέσουν οι καλεσμένοι και το...βασιλικό ζεύγος στα χέρια των παπαράτσι). Την Κυριακή οι «εκδηλώσεις» έκλεισαν με μπάρμπεκιου. Πάντως, δεν έχουν να πουν οι ελάχιστοι...υψηλοί προσκεκλημένοι της «υψηλής» βάφτισης: τρεις μέρες την έκαναν ταράτσα. Έφαγαν, ήπιαν, χόρεψαν. Ποιος την χάρη τους.

Α, από τους επώνυμους προσκεκλημένους, το «παρών» έδωσαν τελικά ο Ηλίας Ψινάκης (το πρώτο βράδυ μαζί με τον Φωκά Ευαγγελινό χόρεψαν το Number One κι έκανε την Παπαρίζου στη σκηνή με τη λύρα), η Ελένη Μενεγάκη με τον σύζυγο της Γιάννη Λάτσιο, ο Παύλος Τσίμας με την οικογένεια του, ο Θέμης Γεωργαντάς και άλλοι. Τα μέτρα, όπως προείπα, που είχαν παρθεί ήταν «δρακόντεια», διότι το ζευγάρι ήθελε, όπως και στο γάμο του, να προστατέψει την ιδιωτική αυτή στιγμή τους. Με τη διαφορά, πως εδώ θα δώσουν σε μηνιαίο περιοδικό φωτογραφίες από την τελετή. Κατά τα λοιπά, μύγα δεν μπορούσε να πετάξει και να κουνηθεί γύρω από το χώρο, αφού στον αέρα πετούσε ελικόπτερο και αναχαίτιζε τους...ανεπιθύμητους (πως έκανε η Τζένιφερ Λόπεζ σε έναν από τους γάμους της;), ενώ στη γη καμιά πενηνταριά «φουσκωτοί» κύριοι απομάκρυναν τους...εισβολείς ή περίεργους.

Το ζευγάρι επέστρεψε από την Κρήτη την Δευτέρα και σε αντίθεση με τη βάφτιση, στο αεροδρόμιο δεν είχαν πρόβλημα να τραβήξουν πλάνα τη μικρή με τη μητέρα τους. Αυτοί, που είχαν πρόβλημα (μάλλον θα πήραν στα σοβαρά το ρόλο τους ως...υψηλοί προσκεκλημένοι σε «βασιλική» βάφτιση) ήταν η Ελένη Μενεγάκη και ο σύζυγός της Γιάννης Λάτσιος, ο οποίος όταν είδε στο αεροδρόμιο κάποιο τηλεοπτικό συνεργείο, αγρίεψε το μάτι του και λέγεται πως επιτέθηκε κιόλας. Μάλιστα.




Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]