Ανιστον: ο Μπραντ με κεράτωσε!

21.06.2005
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Αυτό που «ο κόσμος το χε τούμπανο και αυτοί κρυφό καμάρι» επιβεβαίωσε πανηγυρικά η Τζένιφερ Ανιστον. Η ελληνοαμερικανίδα ηθοποιός σε συνέντευξή
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Αυτό που «ο κόσμος το χε τούμπανο και αυτοί κρυφό καμάρι» επιβεβαίωσε πανηγυρικά η Τζένιφερ Ανιστον. Η ελληνοαμερικανίδα ηθοποιός σε συνέντευξή της στο Vanity Fair που θα κυκλοφορήσει τις επόμενες μέρες, παραδέχτηκε πως χώρισε με τον Μπραντ Πιτ, επειδή αυτός υπήρξε άπιστος στο γάμο τους. Η Τζένιφερ δεν ανέφερε το όνομα της γυναίκας που της έκλεισε το σπίτι, όμως...χωριό που φαίνεται κολαούζο δεν θέλει. Η Άνιστον αρνήθηκε κατηγορηματικά πως ο γάμος της διαλύθηκε επειδή αυτή δεν ήθελε παιδί, δηλώνοντας πως επιθυμούσε να γίνει μητέρα και πως η απόκτηση ενός παιδιού ήταν στις άμεσες προτεραιότητές της.

Ας όψεται, όμως, το κέρατο που βρίσκει και τις καλύτερες οικογένειες και τις διαλύει. Αν και η Τζένιφερ αποφάσισε να σπάσει τη σιωπή της και για πρώτη φορά να μιλήσει για την αιτία του χωρισμού της, δεν μπήκε σε λεπτομέρειες κι έτσι δεν μάθαμε αν ισχύουν τα περί τηλεφωνικού σεξ ανάμεσα σε Αντζελίνα Τζολί και Μπραντ Πιτ και πως τους έπιασε στα πράσα η κερατωμένη και δαρμένη Τζένιεφρ. Ούτε αν η εξωσυζυγική σχέση αυτού μετράει καιρό πριν, από τα γυρίσματα κιόλας της ταινίας «Κύριος και κυρία Σμιθ». Η Τζένιφερ δεν αναφέρθηκε ούτε πως βλέπει τώρα τη σχέση του πρώην άνδρα της με την Αντζελίνα.

Στο Χόλιγουντ λέγεται, πάντως, πως η Ανιστον είναι τα μάλα θυμωμένη με τον Μπραντ, ενώ η φωτογράφηση του με την Τζολί σε μηνιαίο περιοδικό, όπου μαζί με παιδάκια παριστάνουν μία ευτυχισμένη οικογένεια, την έχει κάνει ράκο. Μάλιστα, λένε πως δεν θέλει να τον βλέπει ούτε ζωγραφιστό κι όταν ξέρει πως στο ίδιο μέρος θα βρίσκεται και ο Πιτ, αποφεύγει να πηγαίνει. Αυτό δημιουργεί προβλήματα στις επαγγελματικές τους σχέσεις και κυρίως στην εταιρεία παραγωγής που έχουν δημιουργήσει μαζί. Χάλια τα πράγματα.




Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]