Στο νοσοκομείο η Βάνα Μπάρμπα!

21.06.2005
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Στο νοσοκομείο βρίσκεται η Βάνα Μπάρμπα από το βράδυ της Δευτέρας και μετά από έντονο πόνο στα νεφρά. Η γνωστή ηθοποιός
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Στο νοσοκομείο βρίσκεται η Βάνα Μπάρμπα από το βράδυ της Δευτέρας και μετά από έντονο πόνο στα νεφρά. Η γνωστή ηθοποιός και μέλος της κριτικής επιτροπής του Dream Show βρισκόταν στο live του reality όταν ένιωσε έντονους πόνους, με αποτέλεσμα να εγκαταλείψει στη μέση την εκπομπή και με ασθενοφόρο να μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή.

Η Μπάρμπα ένιωθε όλη τη μέρα ενοχλήσεις στα νεφρά, αλλά πήγε κανονικά στο Live. Το βράδυ, όμως και κατά τη διάρκεια της εκπομπής οι πόνοι έγιναν αφόρητοι και στο διάλειμμα οι υπεύθυνοι της παραγωγής της έδωσαν τις πρώτες βοήθειες. Βλέποντας, όμως, πως δεν γίνεται τίποτε, αντίθετα χειροτέρευε η κατάσταση, κάλεσαν ασθενοφόρο και τη μετέφεραν σε ιδιωτική κλινική. Εκεί, οι γιατροί διέγνωσαν κολικό του νεφρού. Την Μπάρμπα στο νοσοκομείο επισκέφτηκαν μετά το τέλος του παιγνιδιού, ο Ανδρέας Μικρούτσικος και ο Ηλίας Ψινάκης.




Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]