Εγκυμοσύνη και διπλός γάμος για Πάρη - Παρίς;

22.06.2005
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Η πολυτέλεια σε έναν γάμο απλών κοινών θνητών είναι να κάνει δύο δεξιώσεις. Όταν, όμως είσαι η απόγονος των Χίλτον και ο γιος της Μαριάνας Λάτση
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Η πολυτέλεια σε έναν γάμο απλών κοινών θνητών είναι να κάνει δύο δεξιώσεις, όπως η Βανδή με τον Ντέμη στο γάμο τους, που έκαναν μία δεξίωση στην Αθήνα και μία στην Αλεξανδρούπολη. Όταν, όμως είσαι η απόγονος των Χίλτον και ο γιος της Μαριάνας Λάτση πολυτέλεια είναι να κάνεις το μυστήριο του γάμου μία και δύο και τρεις και όσες φορές χρειαστεί μέχρι να καταφέρει να το παρακολουθήσει και ο τελευταίος καλεσμένος. Προς το παρόν, πάντως, το ζευγάρι έχει αποφασίσει να παντρευτεί δύο φορές, μία στις ΗΠΑ και μία εδώ στην Ελλάδα. Έτσι, θα καταφέρουν να παραβρεθούν οι φίλοι και συγγενείς και από τις δύο χώρες.

Ημερομηνία για τους δύο γάμους δεν έχει βρεθεί ακόμη, όμως σύμφωνα με τη συμπεθέρα Κάθι Χίλτον θα γίνουν πολύ σύντομα. Ακόμη και μέσα στο καλοκαίρι. Εξάλλου, αυτό συζητούν τώρα οι δύο οικογένεια και για το λόγο αυτό θα βρεθούν σύντομα στην Ελλάδα ο Πάρης και η Πάρις. Για ποίο λόγο, όμως, τέτοια βιασύνη και πρεμούρα να γίνει ο γάμος ντάλα καλόκαιρο και δεν το αφήνουν για μετά το Φθινόπωρο; Οι φήμες, εδώ, οργιάζουν και θέλουν την Χίλτον έγκυο στον τρίτο μήνα. Μάλιστα, κυκλοφορούν και κάποιες παπαράτσι φωτογραφίες με ολίγον φουσκωμένη την κοιλίτσα της Παρίς.

Εγώ, αρχικά είπα πως το φούσκωμα οφείλεται σε μια τεκίλα παραπάνω, αλλά απ’ ότι διάβασα και πληροφορούμαι μάλλον σε εγκυμοσύνη οφείλεται. Καλά αυτό είναι κάτι που δεν κρύβεται. Θα το μάθουμε σύντομα.




Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]