Η συγκλονιστική ιστορία του Ανδρέα!

23.06.2005
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Πριν δύο εβδομάδες ο Ανδρέας Μικρούτσικος είχε αναφερθεί στην οικογενειακή ιστορία του Ανδρέα Γεωργίου, που είχε συγκλονίσει την Κύπρο
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Πριν δύο εβδομάδες ο Ανδρέας Μικρούτσικος είχε αναφερθεί στην οικογενειακή ιστορία του Ανδρέα Γεωργίου, που είχε συγκλονίσει την Κύπρο πριν κάποια χρόνια. Επειδή, ξέρουμε τον Μικρούτσικο και την τάση του να κάνει...την τρίχα τριχιά στα πλαίσια της τηλεθέασης, που κακά τα ψέματα το παιγνίδι ακόμη τη χρειάζεται, είπαμε «o.k. πόσο δράμα να είναι η ιστορία του; Χειρότερη και από του Γιακουμή, μια ρωμαίικη καρδιά;». Πίστεψε με, η ιστορία του Ανδρέα ούτε σενάριο σε δακρύβρεχτη ελληνική ταινία δεν θα μπορούσε να ήταν. Θέλει, πολύ φαντασία για να γράψεις κάτι τέτοιο.

Ο Ανδρέας μίλησε για την ιστορία του στο Down Town και συγκλόνισε. Η μητέρα του, λοιπόν, πέθανε από AIDS που της κόλλησε ο πατέρας του, ενώ όσο έπασχε από την ασθένεια έφερε στον κόσμο ένα παιδί (σήμερα είναι 13 χρονών), που επίσης είναι φορέας του AIDS. Ο Ανδρέας έχει άλλα δύο αδέλφια και ουσιαστικά αυτός και η γιαγιά του φροντίζουν την οικογένεια. Όσον αφορά τον πατέρα του είναι φορέας του AIDS κι εξαιτίας αυτού μία πρώην φιλενάδα του τον έκλεισε στη φυλακή επειδή της μετέδωσε την ασθένεια. Εκεί, έμεινε δεκαπέντε μήνες και χρειάστηκε να την παρακαλέσει ο Ανδρέας να αποσύρει τις κατηγορίες, προκειμένου να βγει ο πατέρας του έξω και να γυρίσει σπίτι, που τον ζητούσε ο μικρός γιος.

Γενικά, η ιστορία αυτή είχε συγκλονίσει την Κύπρο και για ένα διάστημα, η οικογένεια ήταν στην απομόνωση. Ειδικά, ο 13χρονος αντιμετώπιζε προβλήματα στο σχολείο, όπου κανείς δεν τον ήθελε. Εκεί, και πάλι βρέθηκε ο Ανδρέας όπου έπιασε τον πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, που ήταν γιατρός και τον έπεισε να βοηθήσει τον μικρό. Μην το ψάχνεις...σενάριο επιστημονικής φαντασίας είναι η ιστορία τους!




Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]