Μάρω - Καραφώτης, Λίλη - Ίμβριος τα "καυτά" ζευγάρια!

16.06.2005
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Τα βραβεία του MAD ήταν μία καλή ευκαιρία για τα νέα ζευγάρια της show biz να κάνουν glamour δημόσια εμφάνιση και να τραβήξουν πάνω τους τα φώτα της δημοσιότητας
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τα βραβεία του MAD ήταν μία καλή ευκαιρία για τα νέα ζευγάρια της show biz να κάνουν glamour δημόσια εμφάνιση και να τραβήξουν πάνω τους τα φώτα της δημοσιότητας και την προσοχή του κόσμου. Το ζευγάρι, δε, που έκλεψε την παράσταση ήταν η Μάρω Λύτρα και ο Κώστας Καραφώτης, οι οποίοι έσκασαν μύτη στην τελετή μαζί και πιασμένοι από το χέρι. Καλά, όταν είδαν τις κάμερες να τρέχουν κατά πάνω τους άφησε ο ένας τον άλλον κι άρχισαν να σφυρίζουν τον παλιό γνώριμο ρυθμού τους, αυτόν του «κάνω τον Κινέζο»!

Η απορία «Τα έχουν ή δεν τα έχουν» είναι πιο δημοφιλείς και από το «Να ζει κανείς ή να μη ζει» και το «Το αυγό έκανε την κότα ή η κότα το αυγό». Εννοείται, πως απάντηση δεν πήραμε, διότι Μάρω και Καραφώτης αρέσκονται στο να αφήνουν ένα μυστήριο. Εγώ θα διαφωνήσω με αυτούς που λένε ότι το κάνουν για να προωθήσουν τους δίσκους τους, αφού οι δουλειές και των δύο πάνε καλά και κυρίως της Μάρως, που αν και λίγες μέρες στα δισκοπωλεία, σκίζει. Απλά, σε μερικούς αρέσει να ασχολούνται όλοι μαζί τους. Πάντως, εγώ έμαθα πως είναι ξανά μαζί και αγαπημένοι. Μάλιστα, από τα βραβεία έφυγαν σχετικά νωρίς γιατί ο Κώστας δούλευε στο «Θάλασσα».

Και πάμε στο δεύτερο ζευγάρι, την Ιωάννα Λίλη και τον Πέτρο Ίμβριο. Ω ναι, το γνωστό μοντέλο και ο αοιδός είναι ζευγάρι εδώ και ένα μήνα. Βέβαια, η γνωριμία τους έγινε λίγο πριν και συγκεκριμένα την Μεγάλη Πέμπτη, στην Κέρκυρα. Οι δυο τους είχαν πάει για Πάσχα στο νησί και το κονε το έκανε ο κοινός τους φίλος Χάρης Σιανίδης. Εκεί, αναπτύχθηκε το φλερτ για να έρθει να γίνει σχέση λίγες μέρες αργότερα στην Αθήνα κι αφού έκαναν πλούσια την κινητή τηλεφωνία με τα sms που έστελναν. Στα βραβεία του MAD ήταν η δεύτερη δημόσια εμφάνιση τους. Η πρώτη είχε γίνει στην επίδειξη μόδας του Σιανίδη. Εννοείται πως και αυτό το ζευγάρι δεν απάντησε στην ερώτηση αν είναι μαζί, αλλά για τους δύο συγκεκριμένους έχω σιγουράκι τη σχέση τους, από εγκυρότατη πηγή. Αυτά!




Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]