Η Μπάρμπα "χρίζει" διάδοχό της την Παπαθωμά!

16.06.2005
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Μέχρι τα χθες ξέραμε πως παραδόσεις τίτλων ομορφιάς γίνονται στα καλλιστεία του ΑΝΤ1. Μετά την τελευταία, όμως, δήλωση της Βάνας Μπάρμπα
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Μέχρι τα χθες ξέραμε πως παραδόσεις τίτλων ομορφιάς γίνονται στα καλλιστεία του ΑΝΤ1. Μετά την τελευταία, όμως, δήλωση της Βάνας Μπάρμπα μάθαμε πως τίτλοι ομορφιάς παραδίδονται και στον καλλιτεχνικό χώρο. Πρόσεξε: μιλάω για τίτλο ομορφιάς, που δεν είναι απαραίτητο να συνοδεύεται από υποκριτικό ταλέντο. Αυτό είναι άλλου παπά Ευαγγέλιο που δεν έχει σχέση με τις δύο κυρίες, στις οποίες θα αναφερθώ.

Η Βάνα, λοιπόν, που σε ένα χρόνο πατάει τα σαράντα έπαψε να αισθάνεται ως «sex symbol» και συμβαδίζει πλέον σύμφωνα με την ηλικία της. Για να καταλάβεις, η Βάνα έχει φάει τέτοιο φλας που θέλει να ανεβάσει στο θέατρο το «Η Σαραντάρα και ο πρωτάρης». Γίνεται σαράντα η γυναίκα κι έχει συνειδητοποιήσει πως δεν την παίρνει να το παίξει παιδούλα, με τα κάπρι παντελονάκια, τα κοντά μπλουζάκια, τα μαλλιά κοτσιδάκια και γενικά να ντύνεται και να συμπεριφέρεται όπως άλλες συνομήλικες της (κυρίως από το χώρο του τραγουδιού), που όσο μεγαλώνουν βιολογικά, τόσο μικραίνουν ψυχικά.

Τέλος πάντων, για την Μπάρμπα ήρθε το...τέλος εποχής και η ίδια έχει κιόλας βρει την άξια αντικαταστάτριά της. «Θέλω να παραδώσω τον τίτλο στην Θεοφανία Παπαθωμά» είπε η Βάνα και κατουρήθηκα από τα γέλια όταν το διάβασα. Φευ, η Παπαθωμά είναι νταρντανογύναικο από τα καλύτερα και άνετα τη λες «sex symbol». Απλά, σκέφτηκα την αντίδραση της όταν θα διάβασε τη δήλωση. «Ε, όχι και να γίνω η εθνική σεξοβόμβα. Αυτοί οι τίτλοι είναι για τις ατάλαντες. Εγώ με θητεία δίπλα στον Μανουσάκη και με πρωταγωνιστικό ρόλο στην Τηλεμπόρα είμαι για ποιοτικούς τίτλους». Στάνταρ κάτι τέτοιο κόβω να είπε η εν λόγω ηθοποιός, η οποία σε αντίθεση με τη Βάνα, βλέπει τον εαυτό της σαν την τρίτη γενιά της Κατίνας Παξινού και ουχί της Σπεράντζας Βρανά.




Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]