"Φιάσκο" με Βανδή στα βραβεία του MAD!

15.06.2005
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Τόσα και τόσα Play back έχει κάνει η Δέσποινα Βανδή, αλλά πρώτη φορά της συνέβη αυτό: να κοπεί το play back στη μέση του τραγουδιού.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τόσα και τόσα Play back έχει κάνει η Δέσποινα Βανδή, αλλά πρώτη φορά της συνέβη αυτό: να κοπεί το play back στη μέση του τραγουδιού. Το περιστατικό συνέβη στα βραβεία του MAD κι ευτυχώς για την Δέσποινα ο κόσμος ως...από μηχανής Θεός έσωσε την κατάσταση, αφού πήρε πάνω του το τραγούδι και γλίτωσε την αοιδό από μεγάλο ρεζιλίκι. Καλά δεν πήγαινε σε τέτοιες εκδηλώσεις η Βανδή. Τι το ήθελε το φετινό; Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή.

Η Δέσποινα εμφανίσθηκε τελευταία στην εκδήλωση, ως η μεγάλη σταρ της βραδιάς, για να παρουσιάσει το «νούμερό» της, για το οποίο οι άνθρωποι του MAD μας ενημέρωσαν πως έκανε πολύωρες πρόβες από την προηγούμενη κιόλας μέρα. Και μεταξύ μας, θέλει πολλή πρόβα και μπόλικο ιδρώτα για να καταφέρεις να βγάλεις το χορευτικό όπου κάθεσαι ψηλά σε μία καρέκλα κι από κάτω έχεις τους....σκλάβους να κουνάνε χέρια, πόδια. Τέλος πάντων, σε αυτό το χορευτικό το play back κόπηκε, η Βανδή κοκκίνισε από ντροπή και ο κόσμος αμέσως άρχισε να το τραγουδάει. Δυστυχώς για την αοιδό, δε λειτουργούσε ούτε το μικρόφωνο της για να πει έστω ένα: «Δικό σας»! Τώρα, αυτό το φιάσκο θα το γυρίσουν βίντεο κλιπ όπως πέρυσι με τη Βίσση και το «Είσαι» ή πιάσανε τα βουντού της Αννούλας και η παρθενική εμφάνιση της αντιπάλου στέφθηκε με αποτυχία;

Κατά τα λοιπά, η εν λόγω εκδήλωση μπορεί να χαρακτηριστεί και ως «βραδιά μπουτιού». Όλες οι γυναίκες που ανέβηκαν στο stage φορούσαν καυτά μίνι, από την Βανδή, την Παπαρίζου, την Λύτρα μέχρι και την Καλομοίρα. Εξάλλου, το είπε η Κάρτσωνα: «Στα βραβεία καλύτερα να «γδύνεσαι» παρά να μιλάς»! Α, επί σκηνής είχαμε και κάτι ημί-τσίτσιδα αγοράκια, που η παρουσία τους, θέλω να πιστεύω, είχε σκοπό να μας θυμίσει πως μπήκε το καλοκαίρι. Στην εκδήλωση είχαμε και πολλές συνεργασίες καλλιτεχνών, αλλά και σόλο νούμερα. Από αυτά ξεχώρισαν το ντουέτο Μάρω Λύτρα - Κων/νος Χριστοφόρου, η Παπαρίζου με το «Number One» και ο Μαζωνάκης στο φλαμένγκο.

Υ.Γ1. Για όσους παραβρέθηκαν στην εκδήλωση. Η Σπίαρς δεν έκανε φωνητικά στην Καλομοίρα στο ?Toxic». Απλά, ακουγόταν περισσότερο το play back.
Υ.Γ.2 Μήπως να σκεφτούν του χρόνου να τραγουδήσουν Live; Λέω εγώ τώρα....




Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]