Όταν η Χίλτον "έσκιζε" στο Διαδίκτυο!

02.06.2005
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Πριν λίγες μέρες σου έγραψα για τον αρραβώνα της Παρίς Χίλτον με τον Πάρη Κασιδόκωστα (Λάτσης, στην ξενιτιά), που έχει κάνει τον γύρο του κόσμου.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Πριν λίγες μέρες σου έγραψα για τον αρραβώνα της Παρίς Χίλτον με τον Πάρη Κασιδόκωστα (Λάτσης, στην ξενιτιά), που έχει κάνει τον γύρο του κόσμου. Όσοι πληροφορούνται το νέο - και κυρίως οι άνδρες - μακαρίζουν την τύχη του, διότι αυτοί ξέρουν τι πάει να πει...αρραβωνιάστηκα την Παρίς. Πρόσεχε: όχι τη Χίλτον, αλλά σκέτο την Παρίς! Τι σημαίνει αυτό; Θα στο αναλύσω αμέσως. Η άτακτη πλούσια κληρονόμος, μεταξύ άλλων δηλώνει ηθοποιός, αφού το τελευταίο διάστημα συμμετέχει σε διάφορες ταινίες. Προηγουμένως, όμως, και πριν την «κλέψει» το Χόλιγουντ, η Παρίς συμμετείχε σε μία...ανεξάρτητη (πολύ ανεξάρτητη) ταινία, χαμηλού προϋπολογισμού (έως φτωχό θα τον έλεγα) με πρωταγωνίστρια αυτή και συμπρωταγωνιστή τον τότε αγαπημένο της, Ρικ Σόλομον. Α, η ταινία ήταν γυρισμένη μονοκάμερο. Σου είπα, επρόκειτο για χαμηλού μπάτζετ φιλμ.

Η ταινία αυτή δεν είχε τίτλο, αλλά θα μπορούσαμε να της δώσουμε έναν όπως: "Η Παρίς καπνίζει την πίπα της ειρήνης". Δεν πρόκειται για γουέστερν, αλλά για ερωτικό δράμα, όπου το ζευγάρι μετά από έναν ομηρικό καβγά τα ξαναβρίσκει. Εξ΄ ου και ο...αλληγορικός τίτλος. Η ταινία δεν προβλήθηκε στις κινηματογραφικές αίθουσες, αλλά στο Διαδίκτυο, όπου αν κόβονταν εισιτήρια, θα μιλούσαμε τότε για μία από τις μεγαλύτερες εισπρακτικές επιτυχίες. Οι πάντες την είδαν, με τους άνδρες να καμαρώνουν την Παρίς για τις...υποκριτικές της ικανότητες. «Ω, ρε παίξιμο. Τύφλα να χει η Μούτι μπροστά της». «Ποια Μούτι ρε. Τύφλα να χει η Μπριτζιτ Μπαρντό». «Καλά, η Τίνα Σπάθη και η Ζέτα Αποστόλου είναι....πρωτοετείς του Εθνικού, μπροστά στο ταλέντο της».

Πράγματι, τώρα που ξαναέβαλα την «ταινία» διαπιστώνω πως η Παρίς είναι μεγάλο τσακάλι, με προσόντα, δίψα για μάθηση και πάνω απ’ όλα πρόκειται για μεγάλο ταλέντο. Δικαίως, λοιπόν, τώρα μακαρίζουν όλοι την τύχη του νεαρού Πάρη. Τι; Αν θα ασχοληθεί κι αυτός με την...υποκριτική; Με τίποτε. Προτιμά να...παίζει μπροστά από τον καθρέφτη του σπιτιού του, ενώ και η Χίλτον τώρα προσέχει πολύ και προτιμά να εμφανίζεται σε μη...ανεξάρτητες ταινίες, που παίζουν στο σινεμά και ουχί στο Διαδίκτυο. Και το ξαναλέω άλλη μία φορά: τυχερός ο Πάρης που παντρεύεται τέτοιο ταλέντο!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]