"Ανοιξε" βεντέτα για Κρουζ - Σιλντς!

03.06.2005
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Μέχρι σήμερα ξέραμε τον Τομ Κρουζ για κομμάτι σοβαρό άνδρα και ηθοποιό, που απέφευγε τις γελοιότητες του Χόλιγουντ, αλλά και τις διαμάχες με συναδέλφους του.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Μέχρι σήμερα ξέραμε τον Τομ Κρουζ για κομμάτι σοβαρό άνδρα και ηθοποιό, που απέφευγε τις γελοιότητες του Χόλιγουντ, αλλά και τις διαμάχες με συναδέλφους του. Δε λέω πως οι συνάδελφοί του με το που τους έλεγες «Κρουζ, Τομ Κρουζ» έψαχναν να βρουν βρύση για να πιουν νερό στο όνομα του, όμως ήταν από τους συμπαθητικούς τύπους. Όλα αυτά μέχρι χθες, αφού ο έρωτας έχει αλλάξει τον Τομ κι αυτά που απέφευγε στο παρελθόν, τώρα τα κάνει κατά συρροή.

Και δεν αναφέρομαι στις γελοιότητες που έκανε στο show της Όπρα, όπου πήδαγε σαν το πιθήκι πάνω στον καναπέ και φώναζε άλα Τζούλι Μασίνο «I’ m in love». Αυτά είναι αποτελέσματα του...ξεμωράματός του, που κάποια στιγμή συμβαίνει στους περισσότερους. Μιλάω για την αναίτια επίθεσή του στην Μπρουκ Σίλντς (που τη θυμήθηκε πάλι αυτή) και την εξάρτηση που είχε με τα ηρεμιστικά. Η Μπρουκ (για να σε βάλω στο θέμα) μετά τη γέννηση της κόρης της, πριν τρία χρόνια, έπεσε σε βαριά κατάθλιψη, ενώ έπαιρνε τα αντικαταθλιπτικά σαν καραμέλες Halls με vapor action. Η ηθοποιός, με τη βοήθεια του συζύγου της και εδικών κατάφερε(;) να ξεπεράσει το πρόβλημα και πλέον έχει επιστρέψει στη δουλειά.

Κι εδώ, κολλάει ο Κρουζ, ο οποίος όταν δεν ασχολείται με το νέο του έρωτα και τα γυρίσματα ταινιών, βοηθάει εξαρτημένα από τα ναρκωτικά άτομα να πολεμήσουν το πάθος τους με τη βοήθεια της Σαϊεντολογίας. Μάλιστα, έχει πάρει πολύ σοβαρά το ρόλο αυτό, που σε μία ομιλία του έκανε «επικίνδυνα» σχόλια για τη συνάδελφό του. Η Σιλντς δεν άφησε το θέμα να πέσει κάτω κι αμέσως έδωσε την απάντησή της. Επειδή είναι καλός(;) άνθρωπος προσφέρει στον Τομ δύο εισιτήρια (ένα για ενήλικα κι ένα παιδικό) για να παρακολουθήσει μαζί με την αγαπημένη του Κέιτι Χολμς, την παράστασή της «Σικάγο» στο Λονδίνο. Χο, χο, χο. Ου, ου, ου. Πως το σκέφτηκε το τσακάλι και το είπε; Πρώτο χιουμοράκι η Μπρουκ, δεν το συζητώ. Για να τον αποτελειώσει με μία άλλη της ατάκα: «Δεν δέχομαι συμβουλές από κάποιον που πιστεύει στους εξωγήινους». Αυτή αν δεν κατάλαβες, είναι μπηχτή για τα πιστεύω του ως Σαϊεντολόγος.

Τελικά, άμα τσακώνονται οι Χολιγουντιανοί έχει πολλή πλάκα!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]