"Αλλος για Αυστραλία";

01.06.2005
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Ανέκαθεν η Αυστραλία αποτελούσε ιδανικό προορισμό για τους Έλληνες τραγουδιστές να κάνουν συναυλίες, ενώ τα τελευταία χρόνια όλο και πληθαίνουν
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Ανέκαθεν η Αυστραλία αποτελούσε ιδανικό προορισμό για τους Έλληνες τραγουδιστές να κάνουν συναυλίες, ενώ τα τελευταία χρόνια όλο και πληθαίνουν οι αοιδοί της χώρας που ταξιδεύουν μέχρι εκεί. Φέτος, θες επειδή υπάρχει κρίση, θες επειδή οι συναυλίες δεν γνωρίζουν και μεγάλη επιτυχία (πλην ελαχίστων εξαιρέσεων) έχουμε σχήματα που κατεβαίνουν Αυστραλία, μπας και προσελκύσουν το ενδιαφέρον του κοινού. Ένα σχήμα είναι αυτό του Χρήστου Δάντη και Έλλης Κοκκίνου, που λόγω Γιουροβίζιον προβλέπεται να έχει επιτυχία. Άλλο σχήμα είναι αυτό της Πέγκυς Ζήνα που πλαισιώνεται από το Νίνο και την Ανετ. Αν η συνταγή «Απόλλων Παλλάς, πρέπει να πας» θα πετύχει, θα δείξει σύντομα. Πάντως, όλοι έφυγαν με χαμόγελα κι αισιοδοξία, πως θα κατακτήσουν τους πάντες στην Αυστραλία. Ακόμη και τα καγκουρό!

Το γενικότερο κλίμα ευφορίας ήρθε να κάνει ακόμη πιο τραλα, λα και γιούχου, μία ευχάριστη έκπληξη: τα παραπάνω δύο σχήματα συναντήθηκαν τυχαία στο «Ελ. Βενιζέλος». «Κι εσύ Αυστραλία;» ρωτούσε ο ένας τον άλλον καθώς ανακάλυπταν πως θα ταξίδευαν μαζί. Τι σου κάνει η τύχη μερικές φορές. Κι ευτυχώς που ήταν η Ζήνα με την Κοκκίνου και ουχί η Βίσση με την Βανδή. Αντί για αγκαλιές και φιλιά θα είχαμε...ακυρώσεις και κρίσεις πανικού.

Η Πέγκυ, πάντως, με την Έλλη κιουρίες σωστές. Μόλις η τσαχπινογαργαλιάρικη κόρη του αριστερού οφθαλμού της Κοκκίνου έπιασε την Ζήνα, αμέσως έσπευσε να χαιρετίσει τη συνάδελφο. «Δεν το πιστεύω. Πέγκυ μου τι κάνεις εσύ εδώ» ρώτησε η Έλλη και η φίλη της έμεινε κάγκελο. Της χρειάστηκαν κάποια δευτερόλεπτα για να συνέλθει από το σοκ κι αφού της απάντησε «πετάω για Αυστραλία» για να λάβει το «Δεν το πιστεύω. Κι εγώ για εκεί πετάω», σφιχταγκαλιάστηκαν σα να είχαν χρόνια να τα πουν. Για να μπεις στο κλίμα σκέψου σκηνή βγαλμένη από το «Έχεις γράμμα» της Χατζη- κάτι στον Alpha. Οι αγκαλιές και τα φιλιά κράτησαν αρκετή ώρα και μετά όλοι μαζί επιβιβάστηκαν στο αεροπλάνο. Ωραία πράγματα.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]