Αρραβωνιάστηκαν Χίλτον - Λάτσης!

31.05.2005
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Πως το λέει το τραγούδι; « Μικρός αρραβωνιάστηκα, κορόιδο που επιάστηκα και πήρα μια μπεμπέκα μαγκιώρα για γυναίκα». Ελπίζω οι στίχοι αυτοί
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Πως το λέει το τραγούδι; « Μικρός αρραβωνιάστηκα, κορόιδο που επιάστηκα και πήρα μια μπεμπέκα μαγκιώρα για γυναίκα». Ελπίζω οι στίχοι αυτοί να μη βγουν προφητικοί και λίγο καιρό μετά να τους άδει με βαθύ αναστεναγμό και πόνο στην καρδιά ο Πάρης Κασιδόκωστας (Λάτσης, στην ξενιτιά), ο οποίος βιάστηκε να μικροαρραβωνιαστεί. Και δεν παίρνει μια οποιαδήποτε «μπεμπέκα», αλλά κοτζάμ μαγκιώρα Παρίς Χίλτον! Το ζευγάρι που είναι μαζί από τον Δεκέμβριο του 2004 αρραβωνιάστηκε - σύμφωνα με την ηλεκτρονική διεύθυνση του People - ξαφνικά την Δευτέρα και όπως ανακοίνωσαν ο γάμος τους θα γίνει σύντομα.

Ότι η σχέση τους μάλλον θα είχε ευτυχή κατάληξη ήταν κάτι που το περιμέναμε όλοι. Άλλωστε, η Παρίς, τελευταία, όπου βρισκόταν και όπου καθόταν, φρόντιζε να μας πληροφορεί πως έχει γίνει καλό κορίτσι και θέλει να αποκτήσει στα επόμενα δύο χρόνια παιδί από τον αγαπημένο της Πάρη. Η είδηση, ωστόσο, του αρραβώνα ξάφνιασε κάπως, αφού από το οικογενειακό περιβάλλον του Κασιδόκωστα (Λάτσης στην ξενιτιά) μαθαίναμε πως το παιδί είναι ακόμη μικρό, σπουδάζει και δεν έχει χρόνο για γάμους.

Τώρα, πως και τι και καταλήξαμε στον αρραβώνα άγνωστο. Πάντως, η Χίλτον είναι πολύ ευτυχισμένη, δηλώνοντας ξανά πως θέλει να γίνει μητέρα, ενώ ο Πάρης την κάνει να νιώθει σαν μία μικρή...πριγκίπισσα. Περίμενε λίγο να «πνίξω» το δάκρυ μου (συγκινήθηκα με αυτό) και συνεχίζω. Σνιφ, σνιφ. Το ζευγάρι το καλοκαίρι θα βρεθεί στην Ελλάδα για να κάνουν διακοπές στη Μύκονο και μετά θα επιστρέψουν στο Λος Άντζελες και την «ερωτική» τους φωλιά. Ρε θες να παντρευτούν στη Μύκονο. Μμμμμ. Δεν κακό!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]