Παντρεύεται ο Τριανταφυλλόπουλος!

31.05.2005
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Ευτυχώς μόνο λίγες μέρες κράτησε η αγωνία μας για το αν και πότε παντρεύεται ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος, αφού ο γνωστός δημοσιογράφος
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Ευτυχώς μόνο λίγες μέρες κράτησε η αγωνία μας για το αν και πότε παντρεύεται ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος, αφού ο γνωστός δημοσιογράφος ανακοίνωσε ο ίδιος επίσημα την ημερομηνία του γάμου του. Ο Μάκης παντρεύεται στις 10 Σεπτεμβρίου (μέρα γενεθλίων της νύφης και ναι, ακόμη και ο «Ζούγκλας» διαθέτει μία ρομαντική πλευρά) και ο γάμος θα γίνει στην Θεσσαλονίκη. Άλλη μία απόδειξη της ρομαντικής και τρυφερής (σνιφ, σνιφ) πλευράς του Μάκη: η Θεσσαλονίκη, που θα γίνει το μυστήριο, είναι η ιδιαίτερη πατρίδα της μητέρας του. Αχ, αυτός είναι γιος.

Την ανακοίνωση πως παντρεύεται την αγαπημένη του Κιμ Κατράλιαν, ο Τριανταφυλλόπουλος την έκανε στην εκπομπή της Φωτεινής Πιπιλή «Ήρθε η ώρα σου» (προφητικός ο τίτλος) με κάθε επισημότητα, αφού έδωσε αρκετές λεπτομέρειες. Για να έχουμε κι εμείς σήμερα να γράφουμε. Ο γάμος του «Ζούγκλα» θα είναι ανοικτός και οι κάμερες θα είναι ευπρόσδεκτες. Όσοι, δηλαδή, πιστοί ρεπόρτερ ας προσέλθουν, να απαθανατίσουν το μυστήριο, αλλά μέχρι εκεί. Ούτε live θα παιχτεί στην τηλεόραση, ούτε σε απευθείας σύνδεση με τις μεσημεριάτικές εκπομπές, που εκείνη την εποχή θα έχουν επιστρέψει από τα μπάνια τους. Ο Μάκης δεν θέλει να κάνει το μυστήριο «πανηγύρι», ούτε και να μοιάζει με αυτούς (τους γάμους) του Μικρούτσικου. Για τον τελευταίο, του έδωσε ευχή και κατάρα η Πιπιλή: «άπαξ και ο γάμος σου είναι σαν του Μικρούτσικου, σου κόβω την καλημέρα» είπε η Φωτεινή και ο Μάκης...σκιάχτηκε.

Τι άλλο; Α, το ζευγάρι έχει σχέση εδώ και οκτώ μήνες και παρόλο που είναι λίγο καιρό μαζί, νιώθουν έτοιμοι για το επόμενο μεγάλο βήμα. Η Κιμ - μεγάλη γάτα, αφού κατάφερε αυτό που δεν μπόρεσαν τόσες και τόσες όλα αυτά τα χρόνια - είναι συνεργάτιδα του Τριανταφυλλόπουλου στην «Ζούγκλα», όπου κι έγινε η γνωριμία. Αυτό τον καιρό σπουδάζει σε ιδιωτική σχολή δημοσιογραφίας, ενώ έχει σπουδάσει Φιλολογία. Κουμπάρος θα είναι ένας επιχειρηματίας φίλος του Μάκη.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]