Η Τζολί επιμένει, το παπαράτσι περιμένει!

30.05.2005
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Δεν τα έχουμε, δεν τα έχουμε». Χτυπιέται κάθε φορά η Αντζελίνα Τζολί που τη ρωτάνε αν ισχύει πως έχει δεσμό με τον Μπραντ Πιτ και βροντοφωνάζει
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Δεν τα έχουμε, δεν τα έχουμε». Χτυπιέται κάθε φορά η Αντζελίνα Τζολί που τη ρωτάνε αν ισχύει πως έχει δεσμό με τον Μπραντ Πιτ και βροντοφωνάζει πως οι δυο τους είναι δύο καλοί φίλοι. Δυστυχώς για εμάς κι ευτυχώς για εκείνη, ο «Πινόκιο» ζει στα παραμύθια, οπότε δεν θα μπορούμε να βλέπουμε αν η μύτη της μεγαλώνει κάθε φορά που η Αντζελίνα αρνείται οποιαδήποτε ερωτική σχέση με τον Μπραντ, περιγράφοντάς μας πόσο καλοί και αγαπημένοι φίλοι είναι. Σε πρόσφατη συνέντευξή της η διάσημη ηθοποιός επανέλαβε πως δεν έχει τίποτε με τον Πιτ και πως δεν ήταν αυτή η αιτία χωρισμού του με την Τζένιφερ Άνιστον.

«Absolutely no» (οπωσδήποτε όχι, ελληνιστί) δήλωσε η Αντζελίνα όταν ρωτήθηκε πως έχει δεσμό με τον Πιτ. «Είμαι μόνη μου» δήλωνε η ηθοποιός και πίσω πρώτη μούρη κότσαραν οι φωτογραφίες από τις διακοπές του «ζεύγους» με τον μικρό Μάντοξ στο Μαρόκο. Λεπτομέρειες. Όλοι οι φίλοι κάνουν κάπου, κάπου, τέτοιου είδους...αποδράσεις. Η Τζολί δήλωσε επίσης πως ποτέ δεν θα χώριζε ένα παντρεμένο ζευγάρι, επειδή η ίδια έχει περάσει άσχημα από τις απιστίες του πατέρα της και ξέρει πόσο σκληρό είναι να έρχεται μία τρίτη γυναίκα και να διαλύει ένα σπίτι. Σνιφ, σνιφ. Έχει περάσει πολλά το κακόμοιρο.

Μάλιστα, δήλωσε πως άπαξ και χώριζε ένα ζευγάρι, μετά δεν θα είχε μούτρα να κοιτάξει τον εαυτό της στον καθρέφτη. Θα ένιωθε μεγάλη ντροπή και θλίψη. Κι εγώ θλίψη νιώθω Άντζι μου κάθε φορά που κοιτάζομαι στο mirror (καθρέφτη). Από αυτό που βλέπω όμως. Ωραία, όλα αυτά, αλλά γκόμενο έχει αυτό τον καιρό; «Τσου» απαντάει εκείνη. Και μάλιστα, θα αργήσει να βρει, επειδή θέλει η επόμενη σχέση της να είναι τρυφερή και καλή με τον γιο της, Μάντοξ και να τον νιώθει σαν γιο του. Περιγράφει ή μου φαίνεται τον Μπραντ; Γιατί αν κρίνω από τις τελευταίες φωτογραφίες, καλύτερο και πιο στοργικό «πατέρα» από τον Πιτ δεν πρόκειται να βρει.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]