Κάποιος να μαζέψει τον Μικρούτσικο!

30.05.2005
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Μετά τον τόσο κλαυθμό και οδυρμό του Μικρούτσικου είπα να καθίσω και να δω το Dream Show. Προηγουμένως είχα φροντίσει να κοιμηθώ καμιά ωρίτσα
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Μετά τον τόσο κλαυθμό και οδυρμό του Μικρούτσικου είπα να καθίσω και να δω το Dream Show. Προηγουμένως είχα φροντίσει να κοιμηθώ καμιά ωρίτσα, ώστε να αποφύγω το...γλάρωμα κατά τη διάρκεια του show. Λοιπόν, μετά από τρεις βαρετές ώρες που το στόμα μου ξεχείλωσε από το χασμουρητό και το δάχτυλό μου έπαθε αγκύλωση από το ζάπινγκ κατέληξα στο εξής συμπέρασμα: το Dream Show είναι σαν την γκόμενα. Αν είναι ξενέρωτη από τα γεννοφάσκια της, όσο ωραία κι αν είναι, με το βάψιμο της και το ωραίο ντύσιμο της, παραμένει ξενέρωτη!

Τι κι αν έχουν ακριβά σκηνικά δια χειρός Μανόλη Παντελιδάκη; Τι κι αν ο Γιάννης Κακλέας δίνει ρέστα στη σκηνοθεσία; Το live παραμένει βαρετό, με τους συμμετέχοντες να ξεχωρίζουν μόνο στο ρόλο του...αδιάφορου παίκτη! Ούτε ένας δεν ξεχωρίζει, ρε παιδί μου και όσο κι αν το πάλευε ο Ανδρέας να βγάλει «κάτι» από κάθε παίκτη τα έκανε χειρότερα. Έτσι, αφού δεν είδε προκοπή από τους παίκτες, το έριξε στην πλάκα με τον Ψινάκη. Βέβαια, τη συγκεκριμένη πλάκα μόνο ο Μικρούτσικος την καταλάβαινε, αφού ήταν ο μόνος που γέλαγε.

Αλήθεια, έχει πει κανείς στον Μικρούτσικο πως η βωμολοχία και τα υπονοούμενα για gay φέρνουν νούμερα; Ή το έχει πάρει απόφαση πως δεν τον βλέπει κανείς (ούτε καν το ΕΣΡ), οπότε λέει ο, τι του κατεβαίνει; Γιατί χθες το παρατράβηξε, σε σημείο που γύρισα κανάλι. Δε λέω πως είμαι καμιά σεμνότυφη, αλλά κάποιες φορές το αυτί μου ενοχλείται. Και ο Μικρούτσικος με τον Ψι-Ψινάκη μου το ενόχλησαν πολύ. Τελείωσε, δεν ξαναβλέπω Dream Show κι ας χτυπιέται ο Ανδρέας πως δεν...τον παίζουμε!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]