Πωλείται λόγω διαζυγίου!

27.05.2005
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Πωλείται όπως είναι επιπλωμένο, με χιλιάδες αναμνήσεις φορτωμένο. Πωλείται και το δίνω όσο κι όσο (μόνο 500 εκατομμυριάκια) φτάνει Θεέ μου από εκείνον να γλιτώσω».
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Πωλείται όπως είναι επιπλωμένο, με χιλιάδες αναμνήσεις φορτωμένο. Πωλείται και το δίνω όσο κι όσο (μόνο 500 εκατομμυριάκια) φτάνει Θεέ μου από εκείνον να γλιτώσω». Α ρε Αντύπα προφήτη και all time classic αοιδέ των χωρισμένων. Πόσο μέσα έπεσες και πόσο αντιπροσωπεύεις στην προκειμένη περίπτωση την πρόσφατα διαζευγμένη, Μαρία Σταματέρη. Η γνωστή παρουσιάστρια, μετά από 20 χρόνια γάμου, χώρισε από τον σύζυγό της, Σταμάτη Μαλέλη και μέσα σε αυτή την κατάσταση αποφάσισε να κάνει ριζικές αλλαγές.

Το πρώτο πράγμα που έσπευσε να κάνει, είναι να πουλήσει τη βίλα στο Λαγονήσι, όπου έμενε με τον σύζυγό της. Αυτό, δηλαδή, που κάνουν οι περισσότεροι όταν χωρίζουν και δεν θέλουν να μένουν σε ένα σπίτι με τόσες αναμνήσεις. Μόνο που στην προκειμένη περίπτωση έχουμε να κάνουμε με μία βιλάρα, που δύσκολα την πουλάς. Εξόν κι αν πας την ανάμνηση με το τετραγωνικό, οπότε φαντάζομαι πως στο 374 τ.μ. σπίτι, θα έχουν «στοιχειώσει» πολλές αναμνήσεις. Η αγγελία για την πώληση ήδη παίζει στο Διαδίκτυο και πας ενδιαφερόμενος ας προσέλθει με γοργά βηματάκια, διότι η κυρία Σταματέρη θα φύγει για την Ιταλία, προκειμένου να σπουδάσει.

Να πω και δυο τρία πραγματάκια για το σπίτι, ώστε σε περίπτωση που ενδιαφέρεσαι, να μην πάρεις γουρούνι στο σακί. Και που είσαι, το γουρούνι μαζί με το σακί, κοστίζει μόνο 1,5 εκατομμύριο ευρώ. Για τα έξοδα των σπουδών της κυρίας Σταματέρη. Το σπίτι, λοιπόν, είναι 374 τ.μ. σε οικόπεδο 700 τ.μ. είναι πετρόχτιστο, διαθέτει θερμαινόμενη πισίνα, απέραντη θέα και πολλά extras και κομφόρ. Ο Μαλέλης συναινεί στην πώληση του σπιτιού, διότι πρέπει να ξέρεις πως το ζευγάρι διατηρεί άψογες σχέσεις. Η Μαρία, μετά το χωρισμό μετακόμισε σε πολυτελές διαμέρισμα στο Κολωνάκι.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]