Δεν συμφωνούν αν χώρισαν Παππά - Κολντεμπέλα!

26.05.2005
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Σε πλήρη σύγχυση βρίσκεται το ζεύγος Χριστίνα Παππά ? Κλαούντιο Κολντεμπέλα και μαζί τους βρισκόμαστε κι εμείς, αφού δεν ξέρουν αν χώρισαν ή όχι.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Σε πλήρη σύγχυση βρίσκεται το ζεύγος Χριστίνα Παππά - Κλαούντιο Κολντεμπέλα και μαζί τους βρισκόμαστε κι εμείς, αφού δεν ξέρουν και δεν ξέρουμε αν χώρισαν ή όχι. «Ο γάμος μας τελείωσε» λέει με δάκρυα στα μάτια η Χριστίνα, η οποία προσπαθεί να πνίξει τον καημό της και τον αναστεναγμό της με κοκτέιλ στα διάφορα πάρτι που πηγαίνει με την επίσης πρόσφατα διαζευγμένη, Μαρία Σταματέρη. «Είμαστε μαζί και πολύ ευτυχισμένοι» δηλώνει από την Ιταλία ο Κλαούντιο κι άντε μετά να μη σκεφτείς, πως ο άνθρωπος έχει βαθιά μεσάνυχτα και ζει στον δικό του κόσμο.

Απάντηση στο ερώτημα «χώρισαν ή όχι» προσπάθησε να δώσει γνωστό εβδομαδιαίο περιοδικό και ζήτημα να βρήκε άκρη. Ο Κολντομπέλα επιμένει πως όχι μόνο δεν έχουν χωρίσει, αλλά είναι μαζί και πιο ευτυχισμένοι από ποτέ. Από τον δικό του γλυκό, ροζ κόσμο προσπάθησε να τον βγάλει η δημοσιογράφος, η οποία τον πληροφόρησε πως η σύζυγός του βγήκε σε περιοδικό και δήλωσε πως χώρισαν, ενώ φωτογραφήθηκε ως...νέα γυναίκα μόνη που δεν ψάχνει! Ο ιταλός μπασκετμπολίστας, στο σημείο αυτό το πήρε λίγο αλλιώς (μάλλον άνοιξε για λίγο τα μάτια του από τον ύπνο του δικαίου) και παραδέχτηκε πως αντιμετωπίζουν προβλήματα στο γάμο τους, αλλά αυτά θα λυθούν με το που θα πάρει άδεια από το πρωτάθλημα. Καλά θα ήταν να σώζονταν οι γάμοι με 15 μέρες διακοπές στη Μύκονο!

Η Παππά από την πλευρά της συνεχίζει να επιμένει πως βρίσκονται σε διάσταση και το διαζύγιο είναι τυπικό θέμα. Όταν, δε, την πληροφόρησαν πως ο σύζυγός της άλλα λέει, έγινε...Τούρκα από τον θυμό της κι ευτυχώς που ο Κλαούντιο βρίσκεται στην Ιταλία, διότι δεν θα της γλίτωνε τις ανάποδες. Τέλος πάντων, το ζευγάρι έβγαλε όλα τα προσωπικά του στη φόρα ,και πάλι όμως, εμείς άκρη δεν βγάλαμε. Χώρισαν ή όχι; Πάντως, η Παππά όταν πηγαίνει στην Ιταλία για επαγγελματικούς λόγους, μένει στο σπίτι τους με τον Κολντεμπελα. Κι άντε μετά ο άνθρωπος να συνειδητοποιήσει πως αυτό λέγεται....είμαστε σε διάσταση!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]