Κόντρα Αθηνάς - Ρουσέλ για τον γάμο!

25.05.2005
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Αν θέλει η νύφη και ο γαμπρός τύφλα να χει ο πεθερός» και ο Τιερί Ρουσέλ βρίσκεται ένα βήμα πριν την...τύφλωση από τον καημό που η κόρη του παντρεύεται
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Αν θέλει η νύφη και ο γαμπρός τύφλα να χει ο πεθερός» και ο Τιερί Ρουσέλ βρίσκεται ένα βήμα πριν την...τύφλωση από τον καημό που η κόρη του παντρεύεται παρά τις αντιρρήσεις του. Η Αθηνά αποφάσισε οριστικά(;) να παντρευτεί τον αγαπημένο της (κάτσε να πάρω βαθιά ανάσα για να πω το όνομά - σιδηρόδρομο) Αλφόνσο Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτα και ο γάμος τους θα γίνει στις 3 Δεκεμβρίου του τρέχοντος έτους, στο Σάο Πάολο. Είμαστε για υπερατλαντικά ταξίδια.

Αν και η Αθηνά ως χαρακτήρας είναι χαμηλών τόνων, είπε κατόπιν συζητήσεως ή παροτρύνσεως του αρραβωνιάρη, να κάνει έναν γάμο αντάξιο του οικονομικού της status. Εξάλλου, ο πρώτος γάμος μίας «χρυσής» κληρονόμου πρέπει να είναι χλιδάτος, γεμάτος γκλαμουριά και με οικονομικά ισχυρούς και επώνυμους προσκεκλημένους. Πως θα έχει άλλωστε να συζητάει την επομένη και για πολύ καιρό το Σάο Πάολο και όχι μόνο; Ένας τέτοιος γάμος, όμως, κοστίζει ακριβά, πολύ ακριβά και για το λόγο αυτό ο Ρουσέλ έχει εξαγριωθεί με την κόρη του.

Βλέπει την κόρη του να ξοδεύει το χρήμα αλόγιστα, ενώ φοβάται πως ο «Ντόντα» είναι ένας...τυχοδιώκτης που λιμπίζεται την αμύθητη περιουσία του τέκνου του. Εδώ, πάει το άσμα: για δες ποιος μιλάει, εσύ! Έτσι, πατέρας και κόρη επί καθημερινής βάσεως τσακώνονται, ενώ φήμες θέλουν τον Ρουσέλ να ζητεί από την Αθηνά να του παραχωρήσει τη μισή διαχείριση του ιδρύματος Ωνάση. Αμ μπριτς που θα την πάρει.

Στα του γάμου τώρα. Σε αυτόν θα είναι 700 προσκεκλημένοι, ενώ η είδηση είναι αλλού. Στο γαμήλιο γλέντι θα τραγουδήσει η Τζένιφερ Λόπεζ. Η Αθηνά, όπως τα περισσότερα κορίτσια στην ηλικία της, θαυμάζει την Λόπεζ κι αφού έχει την οικονομική άνεση είπε να σκάσει κάτι παραπάνω και να την φέρει στον γάμο της να τραγουδήσει μόνο γι αυτήν και τον «Ντόντα». Είναι να μην τρελαίνεται μετά ο πατήρ Ρουσέλ. Αλλά από την άλλη να μου πεις: η Αθηνά έδωσε 100 εκατομμύρια για μία αγελάδα, να μην δώσει ένα δις για τον γάμο της;


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]