Ξανά μαζί Πάριος - Αλιμπέρτη;

09.05.2005
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Τις τελευταίες μέρες κυκλοφορεί έντονα η φήμη για επανασύνδεση της Σοφίας Αλιμπέρτη με τον Γιάννη Πάριο. Μάλιστα, οι φήμες φούντωσαν
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τις τελευταίες μέρες κυκλοφορεί έντονα η φήμη για επανασύνδεση της Σοφίας Αλιμπέρτη με τον Γιάννη Πάριο. Μάλιστα, οι φήμες φούντωσαν μετά το Πάσχα καθώς πληροφορίες θέλουν τους δύο να πέρασαν μαζί τις μέρες αυτές στην Πάρο. Θα μου πεις εσύ τώρα με το αγνό, απονήρευτο μυαλό σου που δεν ξέρεις από κουτσομπολιό: «Καλά, όποιος ψήνει μαζί τον οβελία και τρώνε το βράδυ της Ανάστασης τη μαγειρίτσα, σημαίνει ντε και καλά πως κάτι πονηρό συμβαίνει»; Περίμενε να το σκεφτώ αντικειμενικά και καλοπροαίρετα. Σημαίνει, αν αυτοί είναι η Αλιμπέρτη και ο Πάριος, οι οποίοι τον τελευταίο καιρό έχουν ρίξει γέφυρες επικοινωνίας.

Εκεί, δηλαδή, που οι σχέσεις τους ήσαν λίγο καλύτερες από τυπικές για χάρη των δύο παιδιών τους, τελευταία έχουν συσφιχθεί και είναι παραπάνω από φιλικές ανάμεσα σε δύο πρώην συζύγους. Εξάλλου, η Αλιμπέρτη μετά τον χωρισμό της με τον Πέτρο Ίμβριο, όπου σταθεί και όπου βρεθεί, σε κάθε συνέντευξή της, φροντίζει να μας υπενθυμίζει πόσο σημαντικός είναι ο Πάριος γι αυτήν, πόσο τον αγάπησε και τον αγαπά και πως είναι ο μόνος άνδρας που την σημάδεψε. «Μετά από σενα το χάος» είπε σε μία συνέντευξή της για τον Πάριο και τον χωρισμό της και ειλικρινά δεν θα ήθελα να ήμουν στη θέση του Ίμβριου και του Στέλιου (πολύχρονος έρωτας από την Πάρο), που εμμέσως πλην σαφώς η Σοφία τους θεωρεί....χαώδεις καταστάσεις!

Άσε, που η Σοφία έγραψε ένα τραγούδι, το οποίο αναφέρεται στον Πάριο και τον γάμο τους. Οι στίχοι του άσματος στάζουν μέλι και είναι γεμάτο υπονοούμενα, οπότε πρέπει να είσαι κομμάτι χαζός για να μην καταλάβεις, πως η Αλιμπέρτη δεν θυμήθηκε τυχαία μετά από οκτώ χρόνια χωρισμού το γάμο της με τον Πάριο και πόσο σημαντικός είναι στη ζωή της. Κι όπως λέμε στο χωριό μου, όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]