Προβληματίζει η περίπτωση της Ρούλας!

10.05.2005
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Η κατάσταση της Ρούλας έχει ανησυχήσει τα μάλα τη γιαγιά μου, η οποία είναι από τις πιο φανατικές φαν της παρουσιάστριας. Η γιαγιά μου και ο ανεκδιήγητος τηλεθεατής Μάκης
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Η κατάσταση της Ρούλας έχει ανησυχήσει τα μάλα τη γιαγιά μου, η οποία είναι από τις πιο φανατικές φαν της παρουσιάστριας. Η γιαγιά μου και ο ανεκδιήγητος τηλεθεατής Μάκης που έχει γυναίκα και αίσθημά και κάθε λίγο και λιγάκι τηλεφωνεί στην εκπομπή για να δώσει τις τελευταίες εξελίξεις από το δίπορτο. Η γιαγιά μου, λοιπόν, για να επιστρέψω στο θέμα μου, έχει ανησυχήσει με τη Ρούλα, την οποία βρήκε αλλαγμένη μετά τις διακοπές του Πάσχα. Προς το χειρότερο, αν αυτό αναρωτιέσαι. Κάθισε η δύσμοιρη γιαγιά μου να δει τη Ρούλα, που τόσο της είχε λείψει δύο εβδομάδες (σαν δώρο του Πάσχα ένα πράγμα) και βρέθηκε στο τέλος να παρακαλάει τον πατέρα μου να την πάει στο οφθαλμίατρο γιατί ο στραβισμός της ανέβηκε και τα βλέπει όλα διπλά.

Τι είχε συμβεί; Η Κορομηλά άμα τη επιστροφή της από τις διακοπές, άφησε τη φιλενάδα της Μιρέλα (η κούκλα βιτρίνας) κι έφερε μία καινούργια την Θεοδώρα. Η Θεοδώρα δεν είναι κούκλα βιτρίνας, δεν είναι καν κούκλα, αλλά η ίδια η Κορομηλά που εμφανίζεται σε παράθυρο και συνομιλεί με την παρουσιάστρια, δηλαδή με την ίδια. Δε λες που η γιαγιά μου ζήτησε απλά οφθαλμίατρο και όχι ψυχίατρο με αυτά που έβλεπε. Οι δύο Κορομηλές σχολιάζουν τα της επικαιρότητας, κουτσομπολεύουν και γενικά η μία ράβει και η άλλη ξηλώνει, που όταν κάθισα το πρωί να δω την εκπομπή παραλίγο να πάθω το σάλεμα!

«Τώρα αυτό είναι αληθινό;» με ρώτησε η γιαγιά με απορία και δέος που η επιστήμη και η τηλεόραση έχει προχωρήσει τόσο πολύ. «Ή μήπως να πω στον παπά - Γιάννη να διαβάσει τη Ρουλίτσα. Ο κόσμος εγγόνα μου είναι κακός και την Κορομηλά ξέρεις πόσοι τη ζηλεύουν που η εκπομπή της πάει πρώτη;». Γαιγιά speaking, η οποία δεν ξέρει από AGB, ενώ μια μέρα που της είπα ότι το «ΟΛΕ» κάνει εννιάρια, μου απάντησε με μία φυσικότητα: «Ε, τι άριστα είναι και αυτό. Λίγο πριν από το δέκα». Πάει με την παλιά βαθμολογία του δημοτικού. Τέλος πάντων, η περίπτωση της Κορομηλά είναι μεγάλη κουβέντα, ενώ αν πω για ακόμη μία φορά πως περνάει τη χειρότερη στιγμή της καριέρας της επαναλαμβάνομαι και γίνομαι γραφική.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]