"Ποιος φαντασιώνεται τον Μουρατίδη";

09.05.2005
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Υπάρχει άνθρωπος που φαντασιώνεται (με την πονηρή πάντα έννοια) τον Νίκο Μουρατίδη; Χα, χα, χο, χο, χι, χι, οουυυ, ουουου. Α στο καλό πάλι ευθυμήσαμε.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Υπάρχει άνθρωπος που φαντασιώνεται (με την πονηρή πάντα έννοια) τον Νίκο Μουρατίδη; Χα, χα, χο, χο, χι, χι, οουυυ, ουουου. Α στο καλό πάλι ευθυμήσαμε. Εσύ, μπορεί να γελάς, όμως στο Μουρατίδη συμβαίνει και όπως αποκαλύπτει ο ίδιος είναι κάτι που αρχικά τον ξάφνιασε, αλλά στη συνέχεια του άρεσε και τον κολάκευε ιδιαίτερα. Είναι να μην κολακεύεσαι στην ιδέα και μόνο πως η αφίσα σου φιγουράρει στον τοίχο εφηβικού δωματίου δίπλα σε αυτή του Μπραντ Πιτ, του Ντέιβιντ Μπέκαμ και του Ρόκυ (αν πρόκειται για μεγαλύτερα παιδιά); Ο Μουρατίδης, βέβαια δεν μας διευκρίνισε τι είδους φαντασιώσεις και ποιο target group τις κάνει. Όμως, - μεταξύ μας και μη βγει παραέξω - είναι λίγο...sick να φαντασιώνεσαι Μουρατίδη, γυμνό ή ντυμένο σαν κρεμμύδι. Κι ας λέει ο ίδιος ότι είναι...so refresh!

Ο Μουρατίδης στη συνέντευξή του (στον Π. Χατζηστεφάνου την έδωσε) μίλησε και για άλλα, όπως ότι του αρέσει να βρίζει. Εδώ, εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι. Ούτε η γιαγιά του είμαστε για να πούμε: «Μη, Νικολάκη, πιπέρι στο στόμα σου». Οπότε δεν καταλαβαίνω, για ποιο λόγο τόνιζε ότι είναι αθυρόστομος. Ίσως επειδή έδινε συνέντευξη στον Χατζηστεφάνου κι έβρισκαν κοινά ελαττώματα και προτερήματα; Πάντως, το κομπλιμέντο το έκανε στον πρώην καθηγητή του Fame, στον οποίο είπε πως τον «έφαγαν» από την τηλεόραση γιατί δεν ήταν κατεστημένο και είχε άποψη, ενώ αν συνέχιζε πολλοί θα είχαν ταυτιστεί(;) μαζί του. Εδώ, τα λόγια είναι περιττά. Απλά, αρχίζουμε το σταυροκόπημα!

Ο Μουρατίδης μίλησε και για την εκπομπή του, το περιβόητο «Θεά τον έκανες το μουσακά». Μεταξύ μας, τέτοια ώρα που προβάλλεται καλύτερα να την έλεγαν... «Θεά τον έκανες τον πατσά». Τι άλλο; Α, του Νίκου δεν του αρέσει η τηλεόραση και συνεχίζει να επιμένει πως δουλεύει σε αυτήν λόγω χρημάτων. Τραβάτε με και ας κλαίω με λίγα λόγια, διότι δε νομίζω ο Μουρατίδης να την αφήσει εύκολα κι ας μην είναι πάντα καλά τα λεφτά. Βλέπεις, τη δόξα ουδείς τη μισεί και στον εν λόγω μάλλον του αρέσει πολύ. Κι ας λέει πως στην αρχή δεν την άντεχε και πως ακόμη δεν μπαίνει στο Μετρό, λόγω δημοσιότητας.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]