"Brangelina love story"!

06.05.2005
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Μετά το «Bennifer love story» ένα καινούργιο έρχεται να μας απασχολήσει και μάλιστα πιο έντονα, διότι εδώ έχουμε να κάνουμε με την elite του Χόλιγουντ.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Μετά το «Bennifer love story» ένα καινούργιο έρχεται να μας απασχολήσει και μάλιστα πιο έντονα, διότι εδώ έχουμε να κάνουμε με την elite του Χόλιγουντ. Το «Brangelina" είναι το νέο story και αφορά τη σχέση του Μπραντ Πιτ με την Αντζελίνα Τζολί. Τι κι αν οι δυο τους συνεχίζουν να αρνούνται κάθε σχέση μεταξύ τους, δηλώνοντας πως είναι δύο απλοί φίλοι; Το Χόλιγουντ βοά και ο αμερικανικός Τύπος στην πλειοψηφία του έχει φωτογραφίες του ζεύγους από πρόσφατες διακοπές τους στην Κένυα.

Σε αυτές απαθανατίζονται ο Πιτ και ο γιος της Αντζελίνα, Μάντοξ να παίζουν με τα κουβαδάκια και αυτή να τους παρακολουθεί ευτυχισμένη. Σε άλλες, οι τρεις τους περπατούν πλάι, πλάι και σε άλλες ο Μπραντ με την Αντζελίνα είναι σε πιο τρυφερές στιγμές. Τις φωτογραφίες τράβηξε τουρίστας και φρόντισε να τις δώσει στα περιοδικά έναντί αδράς αμοιβής (κάποιοι μιλούν ακόμη και για 500 χιλιάδες δολάρια). Κάποιοι άλλοι, πάλι, εργαζόμενοι στο ξενοδοχείο που διέμεινε το ζεύγος δεν έχουν φωτογραφίες στα χέρια τους που αποδεικνύουν το δεσμό. Έζησαν, όμως, μία πρωτόγνωρη εμπειρία την οποία έσπευσαν να μοιραστούν με άλλους. Σύμφωνα με αυτούς, λοιπόν, το ζευγάρι ήτο ανήσυχο τα βράδια και μάλιστα ένα από αυτά, ξεσήκωσαν όλο το ξενοδοχείο με τις φωνές τους.

Όχι, δεν τσακώνονταν. Το αντίθετο μάλιστα. Ζούσαν έντονες προσωπικές στιγμές, που στην αρχή οι ένοικοι δεν ήξεραν αν η Αντζελίνα φωνάζει και σκούζει επειδή κάνει sex με τον Μπραντ ή επειδή αυτός τη...σφάζει στο γόνα. Τελικά απεδείχθη το δεύτερο, με αποτέλεσμα υπάλληλος να ανέβει στο δωμάτιό τους και να ζητήσει να κατεβάσουν λίγο τους τόνους! Η επιθυμία τους ακούστηκε και την επομένη, όσοι έβλεπαν τον Μπραντ φώναζαν: «Άξιος, άξιος». Πάντως, τα τελευταία νέα που έρχονται από Κένυα, εξαγρίωσαν την Τζένιφερ Άνιστον, η οποία βλέπει τον τέως σύζυγό της να μην κρατάει ούτε τα προσχήματα, μέχρι να εκδοθεί κι επίσημα το διαζύγιο.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]