Σήριαλ με το παιδί Κοντολάζου - Σακελάριου!

06.05.2005
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Δεν έλεγα καλύτερα να κερδίσω το Τζόκερ, παρά ότι όλες οι «κουτσομπόλες» και μη, θα ασχοληθούν με το...εξώγαμο του Κοντολάζου;
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Δεν έλεγα καλύτερα να κερδίσω το Τζόκερ, παρά ότι όλες οι «κουτσομπόλες» και μη, θα ασχοληθούν με το...εξώγαμο του Κοντολάζου; Μέσα έπεσα στην πρόβλεψή μου και από το πρωί της Πέμπτης παρακολούθησα τον μαραθώνιο Κοντολάζος - Σακελάριου: το εξώγαμο παιδί μας ζητεί πατέρα! Στην αρχή η ιστορία με συγκίνησε κομμάτι, αλλά και με ενθουσίασε διότι δεν θυμάμαι ανάλογη περίπτωση στο παρελθόν, όπου δύο δημόσια πρόσωπα, όταν ακόμη ήσαν άσημοι έκαναν παιδί και ο ένας δεν το αναγνώρισε. Στη συνέχεια, όμως, έπληξα τα μάλα καθότι το πολύ το Κύριε Ελέησον το βαριέται και ο παπάς.

Καταρχήν, μέχρι να θυμηθεί ο Κοντολάζος πως είχε σχέση με την Τίνα Σακελάριου (τότε Βρετού) κινδύνεψα να γκαστρωθώ και να κάνω εγώ το δικό του εξώγαμο! Κι εγώ δεν είμαι Τίνα που από το πρωί τον προσφωνούσε «Αγάπη μου» και «Δημήτρη μου» και που του έριχνε ελαφρυντικά λόγω ηλικίας. Αν κι εδώ εγώ έχω άλλη άποψη. Η Τίνα είχε τόσο άγχος να μην αποκαλυφθεί η ηλικία της, που έβγαλε τον Κοντολάζο ένα νεότατο ανώριμο αγόρι κι αυτή ένα μικρό κοριτσάκι που μόλις έβγαζε τα πρώτα της δοντάκια. Δεν εξηγείται διαφορετικά αυτή η εμμονή της να τον δικαιολογεί επειδή και οι δύο ήσαν μικρά παιδάκια.

Τέλος πάντων, με τα πολλά ο Κοντολάζος θυμήθηκε πως είχε ένα φλερτ με την Σακελάριου (είχαμε πάει για καφέ) και στο τέλος ζήτησε συγνώμη από την κόρη του που επί 27 χρόνια αγνοούσε την ύπαρξή της. Απορία και αγωνία μαζί: όταν είσαι μικρό παιδί με έναν καφέ μπορείς ακόμη και να συλλάβεις; Αν ναι, να κόψω τους καφέδες στην ανιψιά μου! Πάντως, από όλη την ιστορία μεγάλος κερδισμένος βγήκε ο Καμπούρης που έκανε και την αποκάλυψη. Η κόρη Κοντολάζου - Σακελάριου δουλεύει στην εκπομπή του και προτίμησε να τα πει εκεί, παρά στους ξένους. Τι κι αν η Τατιάνα ήταν αυτή που πρώτη βρήκε το θέμα; Η μικρή της γύρισε την πλάτη, διότι αν δεν βοηθήσεις τον εργοδότη σου θα γυρίσει να σε απολύσει. Κι όχι μόνο αυτό, αλλά δέχτηκε να κάνει νούμερο μία πολλή δύσκολη στιγμή της ζωής της και με την κάμερα πάνω από το κεφάλι της, πήρε τον Κοντολάζο και υποδυόμενη νεαρή ρεπόρτερ, τον ρωτούσε αν έχει εξώγαμο παιδί με την χήρα Σακελάριου.

Κι όταν αυτός την αρνήθηκε τρεις φορές, εκείνη έκλεισε το τηλέφωνο και η κάμερα κατέγραφε τη θλίψη(;) στα μάτια της. Το σκηνικό αυτό το είδαμε πολλές φορές στην εκπομπή του Καμπούρη, ο οποίος προκειμένου να κρατήσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών διέκοπτε συνεχώς για διαφημίσεις ηχομόνωσης, μίας ισχυρής κόλλας, αλλά και το λουλούδι της ζωής που χρησιμοποιεί ακόμη και η Άντζελα Δημητρίου. Με τα χίλια τελικά, μάθαμε πως η κόρη δεν θέλει να δει ακόμη τον πατέρα της, γιατί δεν είναι έτοιμη. Το σήριαλ είχε και σήμερα συνέχεια, στο Κους - Κους αυτή τη φορά, οι οποίοι άφησαν τα δράματα τηλεθεατών και συνεργατών και καταπιάστηκαν με αυτό. Δίπλα στη μητέρα και την κόρη βρισκόταν ο Καμπούρης, ο οποίος λέει να εκμεταλλευτεί όσο μπορεί το «κελεπούρι» που είχε κοντά του!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]