Ο Αλβέρτος έχει εξώγαμο!

05.05.2005
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Η σημερινή μέρα είναι αφιερωμένη στα εξώγαμα παιδιά. Αυτή είναι η δεύτερη είδηση που αφορά σε παιδί εκτός γάμου, μόνο που εδώ έχουμε να κάνουμε με πρίγκιπες
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Η σημερινή μέρα είναι αφιερωμένη στα εξώγαμα παιδιά. Αυτή είναι η δεύτερη είδηση που αφορά σε παιδί εκτός γάμου, μόνο που εδώ έχουμε να κάνουμε με πρίγκιπες και συγκεκριμένα με το εξώγαμο του Αλβέρτου! Μία αεροσυνοδός από το Τόνγκο υποστηρίζει πως έχει κάνει παιδί με τον πρίγκιπα Αλβέρτο και μάλιστα, ο ίδιος το έχει αναγνωρίσει. Ουπς, αυτό είναι κακό για την Κλέλια; Σύμφωνα με τη νεαρή αεροσυνοδό, αυτή και ο Αλβέρτος γνωρίστηκαν κατά τη διάρκεια της πτήσης Νίκαια - Παρίσι (γρήγορος ο Αλμπερτ στο φλερτ) το 1997 και συνήψαν σχέση. Από αυτή γεννήθηκε ένα αγοράκι, το οποίο ο Αλβέρτος αναγνώρισε κι επίσημα το 2003.

Μια χαρά μέχρι εδώ. Άρα το πρόβλημα ποιο είναι; Ο πρίγκιπας του Μονακό αναγνώρισε το παιδί, αλλά το χαρτί που υπέγραψε δεν πήγε στο δημαρχείο. Αυτό θα γινόταν μετά το θάνατο του Ρενιέ. Ο Ρενιέ πέθανε πριν λίγο καιρό και τώρα η αεροσυνοδός ζητά να τηρηθεί η υπόσχεση του Αλβέρτου. Μάλιστα, υποστηρίζει πως το έγγραφο που υπέγραψε ο πρίγκιπας η ίδια δεν το έχει στα χέρια της και ζητά από τον Αλβέρτο που είναι τόσο καλός κι ευγενικός, να φροντίσει για το γιο τους και να του δώσει αυτά που του αξίζουν.

Ένας θρόνος ας πούμε, είναι καλός.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]