Το "εξώγαμο παιδί" του Κοντολάζου!

05.05.2005
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Κάθισα η γυναίκα να πιω ήρεμα τον καφέ μου το απόγευμα της Τετάρτης και κατέληξα να σπαζοκεφαλιάζω για να λύσω τον γρίφο...
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Κάθισα η γυναίκα να πιω ήρεμα τον καφέ μου το απόγευμα της Τετάρτης και κατέληξα να σπαζοκεφαλιάζω για να λύσω τον γρίφο: ποιος δημοφιλής τραγουδιστής έχει κάνει παιδί εκτός γάμου με την χήρα Σακελάριου, Τίνα όταν αυτή ήταν ακόμη Βρεττού και φερέλπιδα ηθοποιός. Ο γρίφος ήταν δύσκολος, αλλά μόλις ο Φίλιππος Καμπούρης (στην εκπομπή του έγινε η αποκάλυψη) έδωσε το στοιχείο πως ο εν λόγω τραγουδιστής είναι κουμπάρος πασίγνωστης παρουσιάστριας, αμέσως κατάλαβα πως πρόκειται για τον Δημήτρη Κοντολάζο. Πριν, δε, στεγνώσει το φτύσιμο που έριξα στον κόρφο μου για το πόσο τσακάλι είμαι, έγινε και δημοσίως η αποκάλυψη του ονόματος.

Ο Κοντολάζος πήρε τηλέφωνο στην εκπομπή κι αρνιόταν κατηγορηματικά πως έχει παιδί με την Σακελάριου και πως το 1976 είχαν συνάψει ερωτική σχέση. Το «Δεν άκουσα, πως είπατε, συγνώμη κυρία μου, ποια είστε» ταιριάζει στην περίπτωση του αοιδού, ο οποίος δεν έλεγε να θυμηθεί. Μέχρι ο νονός της κόρης βγήκε στον αέρα, ο οποίος προκειμένου να κάνει τον αοιδό να θυμηθεί του περιέγραψε ακόμη και το κλαρωτό πουκάμισο που φορούσε τη βραδιά που τον επισκέφθηκε με τον πατέρα της Τίνας για να τον ενημερώσουν πως έχει ένα παιδί. Η χήρα Σακελάριου δε βγήκε στον αέρα, διότι εκείνη την ώρα είχε εκπομπή με τον Μικρούτσικο, όπου επί τρεις μέρες φρόντισε να μας πει κάθε λεπτομέρεια για τη ζωή της. Από το γάμο της με τον αξέχαστο Σακελάριο μέχρι το παιδί εκτός γάμου που είχε κάνει με γνωστό τραγουδιστή.

Αυτή εξάλλου ήταν και η αφορμή για να έρθει στο φως η αποκάλυψη, που μεταξύ μας πολύ μου άρεσε. Επιτέλους, οι μεσημεριανές εκπομπές αποκάλυψαν και κάτι σοβαρό, πέρα από τα άγνωστα παιδικά χρόνια της Χειλουδάκη, της Καρλότα και της Βέρας Λάμπρου! Τώρα, θα μου πεις: ο Κοντολάζος; Δεν δημιουργεί πρόβλημα σε αυτόν και την οικογένειά του; Δημιουργεί, αλλά δεν θα είμαι εγώ αυτή που θα αγχωθώ. Πάντως, ο αοιδός αν και χθες ήταν κατηγορηματικός πως δε γνώριζε την Τίνα Σακελάριου, σήμερα αρχίζει να ψιλοθυμάται για μία εφήμερη σχέση. Με το μπαρδόν κύριε Κοντολάζε μου, αλλά εγώ ρώτησα άνδρες μπερμπάντηδες της εποχής και όλοι τους θυμούνται με ποιες είχαν εφήμερες σχέσεις. Πόσο μάλιστα, αν εκείνες τους είχαν πει πως περιμένουν το παιδί τους. Τέλος πάντων, το θέμα θα έχει συνέχεια, διότι μία τέτοια αποκάλυψη δε δύναται να μην την παραλάβουν και αναλύσουν οι Τατιάνες, Λαμπίρηδες, Star και λοιποί.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]