Η Λόπεζ θέλει να γίνει Πρόεδρος των ΗΠΑ!

04.05.2005
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Τελικά η επιτυχία είναι άτιμο και ύπουλου πράμα κι άμα δεν την προσέξεις σε βαράει στο κεφάλι, προκαλώντας σοβαρά εγκεφαλικά προβλήματα.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τελικά η επιτυχία είναι άτιμο και ύπουλου πράμα κι άμα δεν την προσέξεις σε βαράει στο κεφάλι, προκαλώντας σοβαρά εγκεφαλικά προβλήματα. Πάρε παράδειγμα την Τζένιφερ Λόπεζ, η οποία τον τελευταίο καιρό δείχνει συμπτώματα...εγκεφαλικού χτυπήματος από επιτυχία. Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο γερμανικό περιοδικό «Bravo» η Τζένιφερ δήλωσε με αρκετή σοβαρότητα πως πια ο μεγάλος και κύριος στόχος της είναι να γίνει κάποια μέρα Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών!

Το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις; Αυτό πήγε να της πει ο γερμανός δημοσιογράφος, αλλά βλέποντας τη Λατίνα ντίβα να πιστεύει όσα λέει και να τα ζει με έναν ιδιαίτερο ενθουσιασμό, από τακτ και συμπόνια δεν τη διέκοψε. Εξάλλου, ο γιατρός σε τέτοιες περιπτώσεις συμβουλεύει να λέμε πάντα ναι. Αν και τώρα που το σκέφτομαι, κάπως έτσι πρέπει να έπραξαν και οι Αμερικανοί και μας έχει κατσικωθεί δύο τετραετίες ο Μπους. Η Λόπεζ, πάντως, θα είναι πολύ καλύτερη ως Πρόεδρος από τον τωρινό και ήδη ανακοίνωσε τις αλλαγές που θα κάνει όταν με το καλό αναλάβει καθήκοντα «Πλανητάρχισας».

Πρώτα απ’ όλα, θα αλλάξει τη διακόσμηση στον Λευκό Οίκο. Η υπάρχουσα είναι ξεπερασμένη και δε συνάδει με το γούστο της καλλιτέχνιδας. Δεύτερον και το κυριότερο, θα αναλάβει η ίδια τον καθαρισμό του Οίκου (ξεσκόνισμα, πλύσιμο, σφουγγάρισμα), διότι οι δουλειές του σπιτιού την ξεκουράζουν και την ξε-αγχώνουν. Και ως «πλανητάρχισα» από άγχος θα έχει μπόλικο. Αυτά είναι τα πρώτα που θα κάνει. Όσον αφορά για το Ιράκ, το Αφγανιστάν και όλα τα μέτωπα που έχει ανοίξει ο τωρινός πρόεδρος, η Τζένιφερ ενημερώνεται από τους συμβούλους της για το ποιες είναι οι χώρες αυτές και κατά πούθε πέφτουν και αφού γίνει Πρόεδρος θα πάει μέχρι εκεί να κάνει συναυλίες.....


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]