Χοντρά στοιχήματα στο Fame Story!

16.03.2005
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Της ζήλιας τα καμώματα τα βλέπει ο κόσμος και γελάει» στο Fame Story και οι τέσσερις δεινόσαυροι του παιγνιδιού, προσφέρουν κάθε μέρα άφθονο γέλιο από τη ζήλια
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Της ζήλιας τα καμώματα τα βλέπει ο κόσμος και γελάει» στο Fame Story και οι τέσσερις δεινόσαυροι του παιγνιδιού, προσφέρουν κάθε μέρα άφθονο γέλιο από τη ζήλια που τους κυριεύει για την δημοτικότητα του ακλόνητου φαβορί του παιγνιδιού, του Πέρι. Η Χρυσάνθη, ο Βαγγέλης και λιγότερο ο Γιώργος με τον Ανδρέα έχουν σκυλιάσει με τον Περικλή, τον οποίο έχουν στο περιθώριο, ενώ με την πρώτη ευκαιρία φροντίζουν να του τη λένε. Και μετά σου λένε «εμείς είμαστε καλλιτέχνες»! Τύφλα να έχουν μπροστά τους, οι αληθινοί καλλιτέχνες. Η μόνη που στηρίζει τον Περικλή είναι η Αναστασία, η οποία ξέρει ποια είναι καλλιτεχνικά, τι θέλει να πάρει από το παιγνίδι και δεν έχει να φοβηθεί και δεν συμμερίζεται κάποιον 30χρονο που στόχος του είναι μία Porsche και σκοπός ζωής να βρει μία πλούσια νύφη να τον θρέφει για όλη του τη ζωή.

Οι υπόλοιποι τέσσερις φερέλπιδες αοιδοί είναι απλά τέσσερα κομπλεξικά άτομα με αρχηγό την Χρυσάνθη. «Είμαι μορφωμένη, έξυπνη κι έχω επίπεδο για να ασχοληθώ με έναν τρελό» φώναζε η Χρυσάνθη επειδή ο Περικλής ήθελε να δει άλλη ταινία από αυτή που έφεραν και τόλμησε να το πει στην «ευαίσθητη», «έξυπνη», «υπομονετική» συμπαίκτρια του (τα επίθετα είναι χαρακτηρισμοί της ίδιας και όχι δικοί μου. Φευ). Ο Πέρι δεν της έδωσε σημασία σε αντίθεση με τους δεινόσαυρους και κυρίως τον Βαγγέλη, ο οποίος έσπευσε να την παρηγορήσει και να αρχίσει το βρισίδι για τον συμπαίκτη του. Άλλο που δεν ήθελε αυτός. Πάντως, η Χρυσάνθη κακώς αναρωτιέται γιατί ο κόσμος την γιούχαρε την Κυριακή. Το παρατεταμένο «ουουουουυυυ» που άκουσε ήταν...αναίμακτο καθώς εύκολα και δίχως τύψεις της ρίχνεις γιαουρτάκια 0% λιπαρά (έχει γίνει τόφαλος, να την προσέξουμε λιγάκι), ντομάτες και ό, τι σε ζαρζαβατικό έχεις στο ψυγείο σου.

Λοιπόν, μετά από έξι μήνες fame Story κατέληξα στο συμπέρασμα: η Χρυσάνθη βρίσκεται σε λάθος reality. Θα μπορούσε να περιμένει και να δήλωνε συμμετοχή στο καινούργιο του Μικρούτσικου που αναδεικνύει φερέλπιδες ηθοποιούς. Η νέα Μάρθα Βούρτση είναι, ενώ οι προσωπικές της ιστορίες εκεί θα αποκτούσαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Ας πούμε η ιστορία με τα φασολάκια - ότι όταν πέθανε ο πατέρας της είχαν φασολάκια, τη μέρα που είχε μνημόσυνο στο παιγνίδι τους έφεραν φασολάκια, ενώ η κραυγή απόγνωση της «όχι άλλα φασολάκια» - θα είχε μεγάλο σουξέ και θα της έδιναν πόντο. Τώρα, στην «Μεγάλη των Αοιδών Ακαδημία» ήταν ατυχέστατη και μία από τα ίδια, αφού παρόμοια δράματα ζήσαμε πέρσι με την Μάρω.

Πάντως, όσο οι συμπαίκτες του τον έχουν στο περιθώριο, τόσο ο κόσμος φανατίζεται μαζί του, ξοδεύοντας τεράστια ποσά σε μηνύματα για να τον κρατήσουν μέσα. Τα παράνομα στοιχήματα που παίζουν δίνουν τον Πέρι ως το ακλόνητο φαβορί με απόδοση 1.35, δεύτερο τον Ανδρέα με 3.65, τρίτο τον Λιανό με 3.95, τέταρτη την Χρυσάνθη με απόδοση 50.00, πέμπτο τον Βαγγέλη με 101.00 και τελευταία την Αναστασία με 151.00 επειδή είναι προτεινόμενη την Κυριακή με τον Περικλή. Άντε, Πέρι γερά, πάρ’ τους λεφτά, αυτοκίνητα, ακίνητα κι ας τον οχτρό να σκάει!

Δήμητρα Ζάρκου