Έπεσε το ξύλο της αρκούδας σε μεσημεριανή εκπομπή!

16.03.2005
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Τον πόνο του πήγε να πει ένας δύσμοιρος ευτραφής κύριος στον Φίλιππο Καμπούρη (το μεσημεριανό του Extra), του οποίου η γυναίκα τρώει όλο το φαΐ και δεν του αφήνει τίποτε
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τον πόνο του πήγε να πει ένας δύσμοιρος ευτραφής κύριος στον Φίλιππο Καμπούρη (το μεσημεριανό του Extra), του οποίου η γυναίκα τρώει όλο το φαΐ και δεν του αφήνει τίποτε. «Η υπέρβαρη γυναίκα μου μας τρώει όλο το φαΐ» ήταν ο τίτλος και ως θέμα δεν είχε κανένα ενδιαφέρον, διότι άλλο να το λέει ένας τσιλιβήθρας σύζυγος κι άλλο ένας τροφαντός με τα μούσκουλα και τα στομάχια του. Ωστόσο, ο εν λόγω κύριος όχι μόνο δεν είπε τον πόνο του, αλλά έφαγε και από πάνω το ξύλο της αρκούδας.

Ένας, επίσης, ευτραφής κύριος από το πάνελ, προσβεβλημένος για τα όσα του έλεγε ο καλεσμένος, σηκώθηκε από την θέση του, πήγε σε αυτόν και άρχισε το...αρκουδοπάλεμα. Ο Όλυμπος και ο Κίσσαβος (λόγω όγκου) μαλώνανε και ο Καμπούρης απολάμβανε τα δυο βουνά να σκοτώνονται. Και πριν να έχουμε απώλειες, δόθηκε τέλος στο επεισόδιο. Την επομένη Καμπούρης και χοντρό μέλος πάνελ, πήγαν στου Χίου να μιλήσουν για το συμβάν.

Ωστόσο, το «λαβράκι» το έβγαλε η Λαμπίρη, η οποία έδωσε νέα διάσταση στο δράμα του κύριου, πέρα από την παχύσαρκη σύζυγο που σαβουρώνει όλο το ψυγείο. Ο εν λόγω έχει δύο παιδιά, τα οποία έχουν 25 χρόνια να τον δούνε από κοντά, μεγάλωσαν στο ορφανοτροφείο και τα λοιπά και τα λοιπά, που μας αφήνουν αδιάφορα. Α, ρε αθάνατα μεσημεριανά σε τι νέους δρόμους σας οδήγησε ο ΑΝΤ1 με την απαγόρευση να αναμεταδίδετε στιγμιότυπα από το Fame. Αντί να ασχολείστε τώρα με το φαινόμενο Πέρι, κάθεστε και βρίσκεται τον οποιοδήποτε πικραμένο!

Δήμητρα Ζάρκου