Κι εσύ Γιώργο μου στο Χόλιγουντ;

17.03.2005
Dear Nikos from Boston,«Ζητείται Έλληνας ηθοποιός, ανερχόμενο ταλέντο στη χώρα του όπως κάνει καριέρα στο Χόλιγουντ. Μισθός ικανοποιητικός, bonus, ασφάλεια όχι, αλλά προοπτικές εξέλιξης".
Dear Nikos from Boston,

«Ζητείται Έλληνας ηθοποιός, ανερχόμενο ταλέντο στη χώρα του όπως κάνει καριέρα στο Χόλιγουντ. Μισθός ικανοποιητικός, bonus, ασφάλεια όχι, αλλά προοπτικές εξέλιξης. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προσέλθουν στο Χόλιγουντ και να πάρουν σβάρνα τις οντισιόν. Απαραίτητη η γνώση της Αγγλικής γλώσσας». Δεν γίνεται μία τέτοια αγγελία πρέπει να διάβασε το μισό Σ.Ε.Η. (Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών) και να πήγε στο Χόλιγουντ προς αναζήτηση νέας καριέρας. Κι όχι τίποτε άλλο, αλλά η πλειοψηφία των ηθοποιών είναι άνδρες και μάλιστα από τα τεφαρίκια, με αποτέλεσμα να μείνουμε εμείς εδώ...μπουκάλες από ωραίους άνδρες.

Ο πρώτος που έφυγε προς αναζήτηση καριέρας στο Χόλιγουντ ήτο ο Νίκος Ψαρράς. Αν κι έχει τα σωματικά προσόντα και το μούτρο να γίνει ο νέος Μάθιου Μακ Κόναχι, ο Νικολάκης ακόμη αναζητά τη μεγάλη ευκαιρία. Έχει συμμετάσχει σε κάποιες ταινίες με ρόλους που περιορίζονται σε μια δυο ατάκες, αλλά μέχρι εκεί. Πάντως, δεν το βάζει κάτω και προτρέπει και άλλους συμπατριώτες να κάνουν το μεγάλο βήμα. Ο Μαρκουλάκης, ας πούμε, (όχι ότι ήθελε και πολύ) πείστηκε κι εγκατέλειψε (με την καλή έννοια) γυναίκα κι έμβρυο για να πάει στο Χόλιγουντ. Ο Κων/νος μένει στο σπίτι του φίλου του, Νίκου Ψαρρά κι έρχεται συχνά στην Ελλάδα για τη σύζυγό του, αλλά και για τα γυρίσματα της νέας σειράς που ετοιμάζει με την Μιρέλα Παπαοικονόμου. Όταν, δε, γεννήσει η γυναίκα του θα μαζέψει τη φαμίλια και θα εγκατασταθεί εκεί.

Του έχουν πει άραγε ότι μπορεί να γίνει ο νέος Μπραντ Πιτ; Ή ότι με την ομορφιά του μπορεί να γίνει το νέο sex symbol του Χόλιγουντ; Ο, τι και να συμβαίνει ο Κώστας Σόμμερ πήρε την αγαπημένη του Γωγώ Μαστροκώστα και πήγαν και αυτοί στο Λος Άντζελες για διεθνή καριέρα. Δεν θέλω να απογοητεύσω το ζευγάρι, αλλά όμορφους έχει μπόλικους το Χόλιγουντ. Από ταλέντο λίγο στερείται και αυτό σίγουρα δεν θα το καλύψει ο «Αλβανός» του Μανουσάκη. Κι αφού «όλοι οι στραβοί και κουτσοί στον Άγιο Παντελεήμονα» είπε και ο ex βοσκός και νυν ηθοποιός, Γιώργος Καραμίχος να πάει μέχρι το Χόλιγουντ να αναζητήσει την καριέρα του. Μάλιστα, αν πήγαινε καμιά σαρανταριά χρόνια πριν, τότε που τα γουέστερν είχαν πέραση, λόγω της καλής σχέσης που έχει αναπτύξει με τα ζα (αγελάδες, μουλάρια και κατσίκια) θα γινόταν πρώτο όνομα. Μη σου πω και καλύτερος από τον Κλιντ Ίστγουντ. Τώρα, τα πράγματα είναι δύσκολα.

Κι άντε αυτοί είναι ηθοποιοί. Ο Sakis Ρουβάς μου λες γιατί πάει στο Χόλιγουντ; Μάλιστα, θα μείνει εκεί έξι μήνες έως ένα χρόνο. Και ρωτάω, τι θα κάνει εκεί πέρα; Ρε μήπως παίζεται κάνα reality τύπου Fame Story κι όπως εμείς φέρνουμε τις Καλομοίρα, Μάρω, Ανέτ και τα λοιπά, αυτοί παίρνουν τον Sakis, τον Μαρκουλάκη και τα λοιπά;

Δήμητρα Ζάρκου.
Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]