"Μαϊμού" απαλλαγή και για Ρέμο!

11.03.2005
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Ένα θέμα εξίσου πικάντικο με αυτό των παπάδων είναι οι απαλλαγές επωνύμων στο Στρατό. Ο ένας μετά τον άλλον αοιδός ή ηθοποιός
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Ένα θέμα εξίσου πικάντικο με αυτό των παπάδων είναι οι απαλλαγές επωνύμων στο Στρατό. Ο ένας μετά τον άλλον αοιδός ή ηθοποιός αποκαλύπτεται πως όταν ήρθε η ώρα να υπηρετήσουν τη «μαμά Πατρίδα», όπως όλα τα λεβεντόπαιδα της χώρας, αυτοί... αρρώσταιναν βαριά κι έπαιρναν το διάσημο απαλλακτικό «Ι-5». Αυτό, που κάποτε ήταν ντροπή να το έχεις και οι κατέχοντες αυτού, ούτε που το ανέφεραν, σήμερα είναι της μόδας και όποιος το έχει, είναι must. Μετά, λοιπόν, από τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη και τον Βαλάντη, ήρθε η ώρα να μάθουμε και για έναν ακόμη επώνυμο, από την...haute couture της show biz, που πήρε «μαϊμού» απαλλαγή.

Ο Αντώνης Ρέμος, αγαπημένε μου Σωτήρη, είναι ένας ακόμη fake «Γιωτάς» καθώς η απαλλαγή που είχε πάρει πριν χρόνια από το στρατιωτικό νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης δεν είναι αυθεντική. Η επιτροπή του υπουργείου Εθνικής Αμυνας που ελέγχει για τις «μαϊμούδες» απαλλαγές εξέτασε την περίπτωση του Ρέμου και ζήτησε από τον αοιδό να περάσει ξανά από ιατρικές εξετάσεις για να διαπιστωθεί αν ισχύει το πρόβλημα που αναφέρεται στην απαλλαγή.

Όσο, όμως, είδες εσύ τον Ρέμο, άλλο τόσο τον είδαν και στο υπουργείο Άμυνας. Αυτό είναι ύποπτο και η ιστορία βρωμάει. Τόσο, που ο Αντωνάκης, εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου, θα υπηρετήσει τελικά τη «μαμά πατρίδα» κανονικά και με το νόμο και τον Μάιο, που ναι ωραία, θα γίνει...μοδίστρα. Κοινώς, θα υπηρετήσει στην Αεροπορία. Καλά δεν είναι να τρελαίνεται, απλά αυτό του χαλάει τα σχέδια καθώς το καλοκαίρι μάλλον θα τραγουδούσε στο «Θάλασσα».