Χώρισαν Πιτ - Ανιστον!

08.01.2005
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Μεγάλο τσακάλι είναι η αυγομάντισσα που έχω βρει (δες «Η αυγομάντισσα προβλέπει»), διότι με το που μπήκε το νέο Έτος οι προβλέψεις της αρχίζουν να βγαίνουν αληθινές.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Μεγάλο τσακάλι είναι η αυγομάντισσα που έχω βρει (δες «Η αυγομάντισσα προβλέπει»), διότι με το που μπήκε το νέο Έτος οι προβλέψεις της αρχίζουν να βγαίνουν αληθινές. Είπε πως θα χωρίσει ο Μπραντ Πιτ με την Τζένιφερ Ανιστον και τσουπ το ζεύγος ανακοίνωσε το διαζύγιο του. Δεν έλεγε η άτιμη να κερδίσω το Τζόκερ να ήμουν τώρα στο Γκσααντ να κάνω το σκι μου; Στα σοβαρά τώρα, το διάσημο ζευγάρι την Παρασκευή ανακοίνωσε επίσημα το χωρισμό τους μέσω του εκπροσώπου τους, δίνοντας έτσι τέρμα στον γάμο τους.

Τα αίτια του διαζυγίου δεν τα ανέφεραν, αν και δήλωσαν πως καμία σχέση δεν έχουν με τα όσα κυκλοφορούν στα tabloids (τσιλιμπουρδίσματα του Μπραντ με την Αντζελίνα Τζολί, προβλήματα επειδή δεν μπορούσαν να κάνουν παιδί). Η απόφαση του χωρισμού πάρθηκε κατόπιν ωρίμου σκέψεως και πολλών συζητήσεων μεταξύ τους, όπου διαπίστωσαν πως είναι καλύτερα να χωρίσουν και να παραμείνουν δύο καλοί φίλοι. Όσο καλός φίλος μπορείς να μείνεις με τον πρώην σου. «Θα παραμείνουμε δύο καλοί φίλοι, όπου ο ένας αγαπάει και θαυμάζει τον άλλον» αναφέρουν στην ανακοίνωση τους, ζητώντας συγχρόνως από τον κόσμο και κυρίως τους δημοσιογράφους να είναι ευγενικοί και διακριτικοί με την περίπτωσή τους, τους επόμενους μήνες.

Τέτοια ώρα τέτοια λόγια, αφού ήδη οι φήμες περί φλερτ και ερωτικής έλξης του Πιτ με την Τζολί επανήλθαν στο προσκήνιο και οργιάζουν. Κι ας έχει περάσει μόλις μία μέρα από την ανακοίνωση. Το ζευγάρι, λοιπόν, έχει τις καλύτερες σχέσεις και βάσει αυτών θα μοιράσουν και τα περιουσιακά τους στοιχεία που μετά τον γάμο τους δεν είναι και λίγα (μεταξύ άλλων έχουν δημιουργήσει μία εταιρεία παραγωγής). Πάντως, ο γάμος τους είχε περιέλθει σε σοβαρή κρίση τους τελευταίους μήνες κυρίως μετά τη συνεργασία του Πιτ και της Τζολί στην ταινία «Mr and Mrs. Smith". Αυτός είχε δείξει να έλκεται από την εκρηκτική του συμπρωταγωνίστρια (μεταξύ μας δικαιολογημένα), η Τζένιφερ ένιωθε τη ζήλια της να βαράει κόκκινο και μέσα σε όλο αυτό το αλαλούμ προστέθηκε το γεγονός ότι δεν μπορούσαν να αποκτήσουν παιδί.

Ωστόσο, εκεί που όλος ο κόσμος κατάλαβε πως το τέλος του πολυσυζητημένου γάμου τους ήταν θέμα ημερών, ήταν στις αρχές Δεκεμβρίου όταν η Ανιστον εμφανίσθηκε δημόσια χωρίς να φοράει τη βέρα της. Ήταν η πρώτη φορά που συνέβαινε αυτό και παρόλο που προσπάθησαν να το «μπαλώσουν» άμεσα, ο κόσμος μάλλον δεν έφαγε?κουτόχορτο. Πάντως, την Πρωτοχρονιά την πέρασαν μαζί στην Καραϊβική με τους φίλους τους Κόρτνεϊ Κοξ και Ντέιβιντ Αρκετ.

Για την ιστορία, Πιτ και Ανιστον γνωρίστηκαν το 1998 σε ένα ραντεβού στα τυφλά που κανόνισαν οι ατζέντηδές τους, ενώ παντρεύτηκαν τον Ιούλιο του 2000 σε μία λαμπρή τελετή στο Μαλιμπού. Και για τους δύο ήταν ο πρώτος τους γάμος, όχι όμως και αρραβώνας αφού ο Μπραντ είχε αρραβωνιαστεί δύο φορές στο παρελθόν (Γκουίνεθ Πάλτροου, Τζουλιέτ Λιούις) και μία η Τζένιφερ με τον ηθοποιό Τέιτ Ντόνοβαν.

ΔΗΜΗΤΡΑ ΖΑΡΚΟΥ