Το Fame στο Λιτόχωρο!

03.01.2005
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Διακοπές στο Λιτόχωρο και ουχί σε κάποιο μέρος στο εξωτερικό, κάνουν οι φερέλπιδες αοιδοί του Fame Story.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Διακοπές στο Λιτόχωρο και ουχί σε κάποιο μέρος στο εξωτερικό, κάνουν οι φερέλπιδες αοιδοί του Fame Story. Μετά το τέλος του Live την Παραμονή Πρωτοχρονιάς, όλοι οι παίκτες μαζί με τις οικογένειες τους επέστρεψαν στην Ακαδημία - Σπίτι και όλοι μαζί γιόρτασαν το νέο Έτος. Αφού τελείωσε το γλέντι, οι παίκτες πήραν τα πράγματά τους και ταξίδεψαν μέχρι το Λιτόχωρο.

Εκεί, τους περίμενε ένα πολυτελές ξενοδοχείο με όλες τις ανέσεις που χρειάζονται και απαιτείται να έχουν αοιδοί μεγάλου βεληνεκούς. Οι σταρ που λέμε. Στο Λιτόχωρο θα παραμείνουν για μία εβδομάδα, οπότε και θα επιστρέψουν στην «Ακαδημία» και στα μαθήματα. Μέχρι τότε - οι γυναίκες κυρίως - κάνουν τα σπα τους, τις περιποιήσεις προσώπου και σώματος, ενώ τα βράδια βγαίνουν στα κλαμπ της περιοχής για κραιπάλη μέχρι τελικής πτώσεως. Ενίοτε και το «μάντρωμα» θέλει το ξεφάντωμά του.

Ωστόσο, ένας εκ των παικτών, ο Βαγγέλης περνάει δύσκολες στιγμές καθώς έχασε τον πατέρα του. Ο νεαρός παίκτης δε βρίσκεται στο Λιτόχωρο με τους υπόλοιπους σπουδαστές, αλλά στην Κρήτη κοντά στη οικογένειά του. Αν θα επιστρέψει στο παιγνίδι παραμένει γρίφος, αφού δεν έχει ενημερώσει την παραγωγή για τις προθέσεις του.