Ρούλα αλά Στέφανος Χίος!

10.01.2005
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Ανανεωμένη και με νέο ρόλο επέστρεψε η Ρούλα Κορομηλά μετά από δύο εβδομάδες διακοπές μέσα στα Χριστούγεννα.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Ανανεωμένη και με νέο ρόλο επέστρεψε η Ρούλα Κορομηλά μετά από δύο εβδομάδες διακοπές μέσα στα Χριστούγεννα. Ο Αγιος Βασίλης φέρνει δώρα σε είδος (κούκλες, αυτοκινητάκια) κι έτσι την ευχή «να κάνει νούμερα τη νέα χρονιά το Όλε» είπε να την πραγματοποιήσει από μόνη της η Ρούλα. Εξ’ ου και η ανανέωση ως προς τη θεματολογία. Ποιες είναι οι καινοτομίες; Οι γνωστές καινοτομίες που γίνονται σε εκπομπές που δεν περπατάνε και δεν είναι άλλο από κουτσομπολιό, κουτσομπολιό, κουτσομπολιό!

Μόνο που εδώ η Ρούλα πράγματι καινοτομεί, αφού ξεκίνησε την εκπομπή σχολιάζοντας και κρίνοντας όσους έχουν καταφερθεί εναντίον της (γι αρχή πήρε μόνο δύο), αλλά και όσους έχουν καταφερθεί σε φίλους της. Αυτό θα πει...πραγματική φιλία. Να προτάσεις τα στήθη σου και να προστατεύεις τους φίλους σου από τον κάθε Μουρατίδη. Τη μεγάλη αυτή τιμή έλαβε η Έλλη Κοκκίνου, την οποία ο Μουρατίδης σε συνέντευξή του είχε χαρακτηρίσει ως μπας κλας αοιδό, που ποτέ δε θα φθάσει τη Βανδή, γιατί είναι πρώτο όνομα. Η Κοκκίνου θα κάνει καριέρα το πολύ ανάλογη της Αντζελας Δημητρίου. Κι εδώ είναι που τον μάλωσε η Ρούλα, διότι εκτός των άλλων πρόσβαλε την Δημητρίου, που ήταν καλεσμένη στην εκπομπή της.

Το καλύτερα, δε, ήταν η απάντησή της στους επικριτές. Πρώτη φορά το κάνει αυτό η Ρούλα και αν ισχυρίζεσαι το αντίθετο, μάλλον δε θυμάσαι καλά, όπως όλοι μας άλλωστε, όταν είδαμε και ακούσαμε την Κορομηλά να...τολμά και να απαντά στους «εχθρούς». Ποιοι είναι αυτοί; Ο κύριος με το ερωτηματικό, ο γνωστός άγνωστος Θέμος Αναστασιάδης, τον οποίο ανέφερε ως quiz. Και η Τατιάνα Στεφανίδου με τον Στέφανο Σαρτίνι, η οποία Τατιάνα έκανε ένα ατυχές αστείο στις πάλαι ποτέ (επί εποχής Σαρτίνι συγκεκριμένα) χορευτικές και φωνητικές της ικανότητες! Και τα άκουσε.

Αυτές πράγματι είναι καινοτομίες κι μυρίζω...τρελά νούμερα!