Η Κοκκίνου στη Βανδή!

11.01.2005
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Βγήκε πριν μία εβδομάδα η Δέσποινα Βανδή και δήλωσε πως με την Έλλη Κοκκίνου δε βρίσκονται σε κόντρα και η συνάδελφός της έσπευσε άμεσα να την επιβεβαιώσει.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Βγήκε πριν μία εβδομάδα η Δέσποινα Βανδή και δήλωσε πως με την Έλλη Κοκκίνου δε βρίσκονται σε κόντρα και η συνάδελφός της έσπευσε άμεσα να την επιβεβαιώσει. Την Κυριακή το βράδυ βρέθηκε στο REX, όπου άδει η Δέσποινα και η παρουσία της στο κέντρο δεν περιορίστηκε σε διακοσμητικό ρόλο, αφού ανέλαβε δράση ρίπτοντας το γαρύφαλλο με το πανέρι. Κίνηση που άρεσε ιδιαίτερα στη Βανδή, η οποία τη σήκωσε στην πίστα για να πουν ένα τραγούδι, το «Κοσμοθεωρία» συγκεκριμένα, που είναι και το αγαπημένο της Δέσποινας.

Μετά την κάθισε στη θέση της, διότι καλή η αγάπη και η συναδελφικότητα, αλλά μη...συνηθίσει κιόλας η γριά στο μέλι! Πάντως, η γριά (δηλαδή η Κοκκίνου) ενθουσιασμένη από το όλο κλίμα (βάλε κι ένα ποτηράκι Dimple) επισκέφθηκε τη Δέσποινα στο καμαρίνι της, όπου έμεινε αρκετή ώρα. Εκεί, χαιρετίστηκαν κι ενώπιον φωτογράφων (για να έχουμε τα ντοκουμέντα της...ωραίας ατμόσφαιρας) αγκαλιάζονταν και αλληλοασπάζονταν με χαμόγελα και χάρη. Μετά από το ευχάριστο διάλειμμα, η Κοκκίνου επέστρεψε στην παρέα της, η Δέσποινα στην πίστα και το γαρύφαλλο συνέχισε να πέφτει σύννεφο.

Έτσι, μία κόντρα «Βανδή - Κοκκίνου» έκλεισε για τους τύπους και πλέον έχουμε να μας απασχολεί η κόντρα «Βίσση - Βανδή», η οποία παρόλο που υποστηρίζει το αντίθετο η Δέσποινα ισχύει και παρά ισχύει. Μη σου πω κιόλας, πως η Βανδή είναι αυτή που τη διατηρεί για τους ευνόητους λόγους. Όχι, ότι η Βίσση έχει ανάγκη...