Τέλος από το Fame η Μπόκοτα!

11.01.2005
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Μέχρι τον Μάρτιο θα διαρκέσει το Fame Story, όμως, έως τότε η μία απώλεια θα διαδέχεται την άλλη. Η πρώτη είναι με το «καλημέρα» του β’ κύκλου του reality
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Μέχρι τον Μάρτιο θα διαρκέσει το Fame Story, όμως, έως τότε η μία απώλεια θα διαδέχεται την άλλη. Η πρώτη είναι με το «καλημέρα» του β’ κύκλου του reality (ακου εκεί βου κύκλος) και αφορά τη Δάφνη Μπόκοτα, η οποία στο κυριακάτικο Live θα πει το «αντίο» σε παίκτες, συν-κριτικούς, παρουσιάστρια και παραγωγή. Ο λόγος της αποχώρησής της είναι απλός: μπαίνουμε αισίως στην προ-Γιουροβίζιον περίοδο και η Μπόκοτα πρέπει να είναι ψυχή τε και σώματι στο θεσμό και την ΕΡΤ, οπότε είναι αδύνατη η παρουσία της στο reality έως τον Μάρτιο.

Η θέση της ωστόσο δε θα μείνει ορφανή, αφού ήδη η παραγωγή βρήκε την αντικαταστάτριά της. Η Ναταλία Γερμανού η πρώτη παρουσιάστρια του Fame θα αναλάβει χρέη κριτικού (έτσι θα φύγει το άγχος όλων για το που θα πάει φέτος τηλεοπτικά), ενώ υπάρχει περίπτωση και άλλοι από την κριτική επιτροπή να ακολουθήσουν το δρόμο της Μπόκοτα. Πάντως, οι εναπομείνατες και οι καινούργιοι της κριτικής επιτροπής αναλαμβάνουν επιπλέον καθήκοντα και μαζί με τον Πάνο Μεταξόπουλο θα κάνουν την αξιολόγηση των παικτών κάθε Δευτέρα μετά το Live. Η αρχή έγινε με την Εύη Δρούτσα,. Και στους καθηγητές, όμως, θα έχουμε αλλαγές καθώς κάποιοι φεύγουν και κάποιοι έρχονται. Ποιοι; Η Χριστιάνα Μαλασιάνου, της Φυσικής Αγωγής και Χορού, δυστυχώς για τον ανδρικό πληθυσμό, δεν ανανέωσε τη σύμβασή της με την παραγωγή και αποχεραίτησε τους παίκτες. Αυτοί ελλείψη Χριστιάνας δεν πρόκειται να...σκουριάσουν, αφού θα κάνουν από γιόγκα μέχρι pillates. Δε λες που έμεινε έγκυος η Πετρουλάκη και γλίτωσε από το Fame; Αλλος ένας καθηγητής που αποχωρεί είναι ο Γιώργος Τσολάκης. Στην ώρα του - για να μη χαλαρώνουν οι μαθητές - θα έρχονται διάφοροι επισκέπτες.

Όσον αφορά τους παίκτες, η παραγωγή θα αυξήσει το έπαθλο και νικητές θα είναι και οι πέντε πρώτοι, οι οποί μετά από έξι μήνες εγκλεισμού θα είναι πια...ήρωες! Έτσι, ο πρώτος θα πάρει 250 χιλιάδες ευρώ, ο δεύτερος 60 και ο τρίτος 40 χιλιάδες ευρώ, ενώ οι πέντε πρώτοι θα υπογράψουν συμβόλαιο με την Heaven. Τώρα, σε περίπτωση που το Fame τραβήξει μέχρι το καλοκαίρι, θα είναι όλοι νικητές.