Πρώην και νυν σε απαρτία!

12.01.2005
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Τύφλα να χουν οι σταρ του Χόλιγουντ μπροστά στους δικούς μας celebrities, οι οποίοι δίνουν...μαθήματα πολιτισμού για χωρισμένα ζευγάρια!

Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τύφλα να χουν οι σταρ του Χόλιγουντ μπροστά στους δικούς μας celebrities, οι οποίοι δίνουν...μαθήματα πολιτισμού για χωρισμένα ζευγάρια! Οι περισσότεροι έχουν γίνει κολλητάρια με τους πρώην και όλοι προχωρούν μπρος στο δρόμο που άνοιξαν οι πρώτοι διδάξαντες, Αννα Βίσση και Νίκος Καρβέλας. Μάλιστα, το μεγάλο...πολιτιστικό σοκ το πάθαμε στο πάρτι των προαναφερθέντων, όπου βρέθηκαν χωρισμένα ζευγάρια της πόλης.

Έχουμε και λέμε. Ο Καρβέλας έκανε πάρτι σε γνωστό κλαμπ με αφορμή την επίσημη πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης που ανεβάζει, το «Μπράιαν». Εκεί, βρέθηκαν πολλοί διάσημοι φίλοι του, αλλά και οι πρώην και νυν αγαπημένες του. Η Αννα Βίσση, η Χριστίνα Αναγνωστοπούλου και η Ζέτα Δούκα όλο το βράδυ έκαναν τρέλες και γελούσαν, σαν καλές φίλες που είναι, υπό το άγρυπνο και όλο καμάρι βλέμμα του Νίκου. Ο χαβαλές τους, ωστόσο δεν μονοπώλησε το ενδιαφέρον των «επώνυμων» θαμώνων, διότι αυτοί είχαν να ασχοληθούν με τα δικά τους, που ήταν τω όντι σοβαρά.

Για παράδειγμα, εκεί βρέθηκε η Μαρία Γεωργιάδου με το νέο αγαπημένο της Χρήστο Μαρκάτο, αλλά και ο Στράτος Τζώρτζογλου άνευ της νέας αγαπημένης του. Το πρώην ζευγάρι σε αντίθεση με το παρελθόν, αυτή τη φορά δεν έδειξε αμήχανο, ούτε απέφυγαν τα πολλά πολλά. Το αντίθετο, μάλιστα. Οι τρεις τους έκαναν ένα ωραιότατο πηγαδάκι, όπου συζητούσαν περί ανέμων και αστείων υδάτων, αφού κάθε λίγο και λιγάκι έριχναν κι έναν γέλωτα δυνατό. Ευτυχώς, που γίνονταν κι αυτά τα σκηνικά, οπότε είχαν να σχολιάσουν η Ναταλία Γερμανού με τον Αλέξανδρο Παρθένη. Άλλο ένα πρώην ζευγάρι που σε εκείνη τη «βραδιά που οι πρώην βγήκαν παγανιά» παρέδωσε μαθήματα...πολιτισμού και συμπεριφοράς, αφού όλο το βράδυ είχαν πιάσει ψιλή κουβεντούλα. Αυτοί, πάντως, δεν είχαν να συστήσουν τους νυν, διότι δεν υπάρχουν. Όποτε με το καλό έλθουν, θα γίνει και αυτό.

ΖΑΡΚΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ