Άλλοι σταρ για τους Ολυμπιακούς;

30.07.2004
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Παρέλαση θα κάνουν οι σταρ του Χόλιγουντ κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων στη χώρα μας και για το θέμα
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Παρέλαση θα κάνουν οι σταρ του Χόλιγουντ κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων στη χώρα μας και για το θέμα (να μας επισκεφθούν δηλαδή μεγάλα ονόματα) φρόντισε προσωπικά ο υπουργός Τουρισμού, Δημήτρης Αβραμόπουλος. Λέγεται πως ο κ. Αβραμόπουλος θα μεταβεί στο Χόλιγουντ προκειμένου να προσκαλέσει ο ίδιος επίσημα, διάσημους αστέρες όπως ο Τομ Κρουζ, η Αντζελίνα Τζολί, ο Τζόρτζ Κλούνεϊ, η Μαντόνα και άλλους. Μάλιστα, οι περισσότεροι εξ αυτών έχουν ήδη απαντήσει θετικά καθότι για την περίπτωση των σταρ, ισχύει το...όπου γάμος και χαρά η Βασίλω πρώτη!

Ωστόσο, δεν θα είναι μόνο αυτοί οι διάσημοι που θα παρακολουθήσουν τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Ο Τομ Χάνκς μετά από ένα μήνα διακοπών στην Αντίπαρο έφυγε για τις ΗΠΑ, αλλά θα επιστρέψει ξανά, με τη θαλαμηγό του και τον Στίβεν Σπίλπεργκ. Από τότε που ο Μπραντ Πιτ παντρεύτηκε με την Τζένιφερ Άνιστον όλο ακούμε κι όλο γράφουν ότι το ζευγάρι θα επισκεφθεί ή επισκέφθηκε ινκόγκνιτο την Ελλάδα. Λοιπόν αυτή τη φορά οι φήμες ισχύουν και το ζεύγος θα έρθει στην Αθήνα για πρώτη φορά. Θα παρακολουθήσει κάποια αθλήματα και μετά θα εξορμήσουν στα νησιά, διότι καλοί οι Αγώνες αλλά τα μπάνια του λαού...καλύτερα!

Άλλοι για τους Ολυμπιακούς; Αν ισχύουν τα ονόματα που ακούγονται, όλος ο καλός ο κόσμος θα είναι εδώ. Από βασιλείς και πρίγκιπες μέχρι μεγιστάνες και μοντέλα (καθότι και το μοντέλο θέλει τους Ολυμπιακούς του). Έτσι, στην Ελλάδα θα βρεθούν ο πρίγκιπας Κάρολος μετά της Καμήλα, ο Ζακ Σιράκ, ο Μπιλ Γκέιτς, αλλά και η Ναόμι Κάμπελ.

Άντε να ξεκινήσουν οι Αγώνες να πάρει κάνα διάσημο το μάτι μας.