Βίσση - Βανδή: "διεκδικούν" τον Φραγκολιά!

26.07.2004
Αγαπημένε μου Σωτήρη,"Φωτιές" στο δεσμό της Άννας Βίσση και του Κώστα Φραγκολιά άναψε η Δέσποινα Βανδή
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


"Φωτιές" στο δεσμό της Άννας Βίσση και του Κώστα Φραγκολιά άναψε η Δέσποινα Βανδή και η σχέση τους για πολλοστή φορά περνάει κρίση. Σύμφωνα τις φήμες που κυκλοφορούν τελευταία, η Βανδή ζήτησε και θα έχει τον Φραγκολιά πρωταγωνιστή σε βίντεο κλιπ τραγουδιού από το νέο της cd που θα κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο.

Η επιλογή του μοντέλου από την μεγάλη αντίπαλο της Βίσση μόνο τυχαία δεν ήταν. Ο Κώστας είναι από τα καλύτερα μοντέλα που κυκλοφορούν στην πιάτσα, ομορφόπαιδο με φωτογένεια και φίλος του Ντέμη Νικολαϊδη. Η τελευταία πληροφορία είναι σημαντική, διότι τη φιλία του με τον Νικολαϊδη χρησιμοποίησε ως "κόλπο" για να καλμάρει την εξαγριωμένη Άννα, ο Κωστάκης. Βλέπεις, η Βίσση όταν άκουσε από τον αγαπημένο της πως θα είναι πρωταγωνιστής σε βίντεο κλιπ της Βανδή, δεν πέταξε από την χαρά της για λόγους ευνόητους και κατανοητούς. Μάλιστα, λένε οι φήμες πως η αοιδός του ζήτησε (και απαίτησε το λες) να αρνηθεί την πρόταση, διότι διαφορετικά η σχέση τους θα μπει σε επικίνδυνα μονοπάτια.

Το αυτί του επαγγελματία Φραγκολιά δεν ιδρώνει από τέτοια και ξεκαθάρισε στην αγαπημένη του πως θα αποδεχτεί την πρόταση. "Μα να χαλάσω το χατίρι του φίλου μου του Ντέμη" λένε πως είπε στη Βίσση. Και ξέρεις, ο Ντέμης - που δεν έχει μάθει να του χαλάνε χατίρια - πολύ θα στεναχωρηθεί από την "προδοσία" του φίλου του. Για τη Βανδή δεν το συζητάω, θα το φέρει πράγματι βαρέως, διότι δε βρίσκεις μοντέλα του βεληνεκούς του Φραγκολιά. Όσο για τη Βίσση, θα πρέπει να δείξει ολίγην ανωτερότητα. Εξάλλου, αυτό είναι το τίμημα του να έχεις σχέση με μοντέλο!