Επίθεση στον Σφακιανάκη!

23.07.2004
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Στο Νότη Σφακιανάκη την έπεσαν πριν λίγες μέρες μία παρέα μεθυσμένων αγροίκων, όλοι τους αντι-Νοτικοί, κι αν δεν επέβαιναν οι ψυχραιμότεροι
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Στο Νότη Σφακιανάκη την έπεσαν πριν λίγες μέρες μία παρέα μεθυσμένων αγροίκων, όλοι τους αντι-Νοτικοί, κι αν δεν επέβαιναν οι ψυχραιμότεροι θα χαμε μεγάλο μακελειό. Το περιστατικό συνέβη σε σικ ιταλικό εστιατόριο της Κύπρου και το σκηνικό που εκτυλίχθηκε, θύμιζε ολίγον ελληνική ταινία, με σπασμένα μπουκάλια, καρέκλες να πετάγονται και τους θαμώνες να γίνονται μαλλιοκούβαρα. Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

Ο Σφακιανάκης βρέθηκε στην Κύπρο για την απονομή του χρυσού δίσκου και μαζί με την παρέα του πήγαν στο εστιατόριο να δειπνήσουν. Στο διπλανό τραπέζι καθόταν μία παρέα αντρών, οι οποίοι όλη την ώρα έσουρναν τα σχολιανά στο Νότη. Ο αοιδός φόρτωνε με τα όσα άκουγε από το διπλανό τραπέζι το ίδιο και οι πιστοί συνεργάτες του, οι οποίοι δεν άντεξαν και γύρισαν στους ενοχλητικούς να ζητήσουν το λόγο. Ως είθισται σε τέτοιες περιπτώσεις, μόνο εξηγήσεις δεν παίρνεις και για του λόγου το αληθές, ένας εξ αυτών, έσπασε το μπουκάλι με το κρασί και κινήθηκε εναντίον του Σφακιανάκη.

Η επέμβαση των ανθρώπων του εστιατορίου ήταν άμεση, φυγαδεύοντας τον αοιδό από την πίσω πόρτα. Στο μεταξύ, οι συνεργάτες του και οι ταραξίες είχαν γίνει ένα κουβάρι. Η συμπλοκή έληξε με την άφιξη της αστυνομίας, η οποία συνέλαβε τους ταραξίες. Από τον τσακωμό τραυματίστηκε ελαφρά ένας συνεργάτης του Σφακιανάκη.