"Αποβολές" και αγορές για Πιτ - Άνιστον!

21.07.2004
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Την "τιμητική" του έχει τις μέρες αυτές το ζεύγος Μπραντ Πιτ - Τζένιφερ Άνιστον μονοπωλώντας τα πρωτοσέλιδα των αμερικανικών εντύπων.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Την "τιμητική" του έχει τις μέρες αυτές το ζεύγος Μπραντ Πιτ - Τζένιφερ Άνιστον μονοπωλώντας τα πρωτοσέλιδα των αμερικανικών εντύπων. Μία οι φήμες για "αποβολή" της Τζένιφερ, μία οι ερωτικές σκηνές του Μπραντ με την Κάθριν Ζετα Τζόουνς, μία η τελευταία αγορά του ζεύγους (το σκάφος της Λιζ Τέιλορ) κάθε μέρα έχουμε να λέμε για το ζευγάρι.

Τις τελευταίες μέρες, λοιπόν, κυκλοφορεί η φήμη πως η Άνιστον ήταν έγκυος και απέβαλε, βυθίζοντας στη θλίψη και την απογοήτευση τον σύζυγο της. Ο Μπραντ βλέπεις, θέλει σαν τρελός να γίνει πατέρας και η είδηση της αποβολής τον έκανε ψυχολογικά ένα κουρέλι. Μιλάμε η περίπτωσή του είναι τόσο προχωρημένη, που πήγε και αγόρασε ως δώρο στη σύζυγο του, μία πολυτελή θαλαμηγό. Και δε μιλάμε για την οποιαδήποτε θαλαμηγό, αλλά για την ξακουστή Kalizma. Τι εστί Kalizma και για ποίο λόγο είναι διάσημη;

Είναι η θαλαμηγός που είχε δωρίσει το 1967 ο Ρίτσαρντ Μπάρτον στη Λιζ Τέιλορ, επειδή η τότε αγαπημένη του είχε κερδίσει το Όσκαρ για το "Ποιος φοβάται την Βιρτζίνια Γουλφ". Το όνομα, δε, το έδωσαν από τα αρχικά των ονομάτων των παιδιών τους, Kate, Liza, Marie (Kalizma). Μάλιστα, πρόκειται για τζάμι σκάφος και όχι για φτηνιάρικο σιδερικό, το οποίο τότε είχε κοστίσει του Ρίτσαρντ 80 χιλιάδες δολάρια. Τώρα του Μπραντ του στοίχισε μόλις...τρία εκατομμύρια δολάρια και αγόρασε πρώτον την ιστορία του (από τα πιο διάσημα σκάφη του Χόλιγουντ υπήρξε φιλοξενώντας ονόματα όπως Τενεσί Ουίλιαμς) και δεύτερον την πολυτέλειά του (διαθέτει δέκα δωμάτια για τους καλεσμένους, οκτώ για το προσωπικό, ενώ τους τοίχους κοσμούν πίνακες του Πικάσο, Βαν Γκοκ και Μονέ). Μεγαλεία.

Όσον αφορά το κεφάλαιο "ζήλια", ακούγεται πως η Άνιστον κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων "Ocean' s Twelve" δεν άφησε λεπτό μόνο του τον σύζυγο, διότι οι ερωτικές του σκηνές με την Κάθριν Ζέτα Τζόουνς ήταν αρκετές και όπως λέει ο λαός...φύλαγε τα ρούχα σου, να έχεις τα μισά. Κι επειδή στο πρόσφατο παρελθόν (βλέπε Αντζελίνα Τζολί) παραλίγο να χάσει και τα μισά (είχε βουίξει ο τόπος για ατασθαλίες του Μπραντ με την Αντζελίνα), η Τζένιφερ προσέχει για να έχει. Τι κι αν η Κάθριν είναι παντρεμένη με παιδιά και σύζυγό τον "μπάστακα" Μάικλ Ντάγκλας;