Εγκαταλείπει τον κινηματογράφο η Λόπεζ!

20.07.2004
Αγαπημένε μου Σωτήρη,"Φτωχότερο" και "πικραμένο" σκοπεύει να αφήσει τον κινηματογράφο, η Τζένιφερ Λόπεζ καθώς η απόφασή της
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


"Φτωχότερο" και "πικραμένο" σκοπεύει να αφήσει τον κινηματογράφο, η Τζένιφερ Λόπεζ καθώς η απόφασή της να εγκαταλείψει την Έβδομη Τέχνη είναι μάλλον οριστική. Η Λατίνα ντίβα μετά τον γάμο της με τον Μαρκ Άντονι, επιθυμεί διακαώς να γίνει μητέρα και για να το πετύχει αυτό, θέλει να αποσυρθεί από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις. Εκτός απροόπτου (λέγε με διαζύγιο), λοιπόν, η Τζένιφερ μετά την ολοκλήρωση των γυρισμάτων της νέας ταινίας της, θα αφοσιωθεί ψυχή τε και σώματι στον σύζυγό της και στο έργο της τεκνοποίησης.

Η είδηση ότι η Λόπεζ εγκαταλείπει τον κινηματογράφο σκόρπισε ενθουσιασμό κι ανακούφισε στους συνεργάτες της. Αιτιολογημένα μάλιστα, αφού οι "κακές" γλώσσες θέλουν την Τζένιφερ να "τυραννάει" τους συνεργάτες της. "Πιο δύστροπη και σκληρή αφεντικίνα από αυτήν, δεν υπάρχει" υποστηρίζουν εκείνοι και για να το λένε κάτι ξέρουν. Η Λόπεζ είναι τόσο απαιτητική που τις περισσότερες φορές γίνεται υστερική, ενώ οι παραξενιές και οι απαιτήσεις της δεν περιγράφονται. Όταν έχει νεύρα (περίπτωση διόλου απίστευτη) ξεσπάει στους συνεργάτες της, ενώ δεν ήταν λίγες οι φορές που προσπάθησε να χειροδικήσει εναντίον κάποιων.

Κατανοητό, λοιπόν, γιατί εκείνοι πανηγυρίζουν που η Λόπεζ εγκαταλείπει την Έβδομη Τέχνη, όταν αυτή (η Τέχνη)....έχει πέσει σε μελαγχολία, που χάνει τέτοια...υποκριτικό ταλέντο!