Παντρεύεται ο Κάρολος!

15.07.2004
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Τη μεγάλη απόφαση πήρε ο Κάρολος της Αγγλίας να κάνει την Καμήλα από "αιώνια αγαπημένη" σε σύζυγό του
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τη μεγάλη απόφαση πήρε ο Κάρολος της Αγγλίας να κάνει την Καμήλα από "αιώνια αγαπημένη" σε σύζυγό του και κατ' επέκταση πριγκίπισσα! Η απόφαση του Κάρολου είναι γεγονός και ο γάμος του πάλαι ποτέ "παράνομου" ζεύγους θα πραγματοποιηθεί εντός του δίσεκτου έτους 2004. Μάλιστα θα γίνει υπό τις ευλογίες του Μπάκιγχαμ και του...Αγίου Όρους! Το τελευταίο σίγουρα θα σε μπέρδεψε, αλλά υπάρχει εξήγηση.

Ο Κάρολος τα τελευταία χρόνια έχει γίνει Ορθόδοξος Χριστιανός και σε αυτό βοήθησε ο πνευματικός του, στο Άγιο Όρος. Οι επισκέψεις του στην Αθωνική Χερσόνησο είναι συχνές, όπου ο βρετανός πρίγκιπας παραμένει εκεί μερικές μέρες για πνευματική ξεκούραση. Για σοβαρά θέματα που τον απασχολούν συμβουλεύεται πάντα τον πνευματικό του, πράγμα που έπραξε και στην περίπτωση του επικείμενου γάμου του.

Ο πνευματικός του συμφώνησε με τον γάμο κι έτσι ο Κάρολος τον Σεπτέμβριο θα επισκεφθεί το Άγιο Όρος για να πάρει από κοντά την ευχή. Την ευχή έχει δώσει και η μητέρα Ελισάβετ, η οποία έχει δεχθεί, εδώ και λίγα χρόνια, τον δεσμό του γιου της με την Καμήλα. Δεσμό τον οποίο επίσης έχουν δεχθεί οι γιοι του, Γουίλιαμ και Χάρι.