Συνεργασία Μενεγάκη - Καλομοίρας!

13.07.2004
Αγαπημένε μου Σωτήρη,"Ήρθες και μας άλλαξες τη μοίρα, Καλομοίρα Καλομοίρα" φώναζαν στην Πορτογαλία οι Έλληνες. "Έλα να μου φέρεις νουμεράκι, Καλομοιράκι Καλομοιράκι".
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


"Ήρθες και μας άλλαξες τη μοίρα, Καλομοίρα Καλομοίρα" φώναζαν στην Πορτογαλία οι Έλληνες. "Έλα να μου φέρεις νουμεράκι, Καλομοιράκι Καλομοιράκι"...άδει η Ελένη Μενεγάκη. Η γνωστή παρουσιάστρια - σύμφωνα με τα όσα λέγονται τελευταία - ζήτησε και θα έχει στο έμψυχο υλικό του "Πρωινού Καφέ" την 19χρονη ελληνοαμερικανίδα.

Κάτι το σκέρτσο και το νάζι της νεαρής, κάτι η μεγάλη δημοτικότητά της και ο επερχόμενος σκληρός ανταγωνισμός της πρωινής ζώνης, έβαλαν στο μυαλό της Ελένης, ιδέες τρελές αλλά εφικτές. Η παρουσία της Καλομοίρας στην εκπομπή θα φέρει σίγουρα νούμερα, αφού η φέρελπις αοιδός είναι ιδιαίτερα αγαπητή σε όλες τις ηλικίες και τα target group, όπως αυτό του Πρωινού Καφέ. Ο ρόλος της - αν πραγματοποιηθεί η συνεργασία - δεν έχει διευκρινιστεί ακόμη, όμως μια ατάκα της μικρής - του τύπου: "Ευχαριστώ όλα τα άνθρωπη που με ψοφήσανε" - αρκεί για να ανέβουν τα νούμερα. Αυτό, η έμπειρη σε τηλεθεάσεις Μενεγάκη, το γνωρίζει καλά γι αυτό και πρότεινε στους ανθρώπους του ΑΝΤ1 να της φέρουν την Καλομοίρα.

Η νικήτρια του Fame Story ενθουσιάστηκε με την πρόταση, αφού ο, τι έχει σχέση με το θέαμα (κινηματογράφος, τηλεόραση, τραγούδι) είναι το καλύτερό της. Όσον αφορά, τώρα το τραγούδι, αυτό μάλλον θα περιμένει για λίγο την Ελληνίδα...Μπρίντνεϊ Σπίαρς. Βλέπεις, το ένα σενάριο που παίζει, θέλει την Heaven να "παγώνει" προς το παρόν το cd της Καλομοίρας, δίνοντας έτσι προτεραιότητα στις τηλεοπτικές της...αναζητήσεις. Αυτό αυτόματα σημαίνει πως δεν θα απολαύσουμε την Καλομοίρα σε κάποιες από τις αθηναϊκές πίστες, αφού πρωινάδικο και ξενυχτάδικο δε συνδυάζονται.

Από την όλη ιστορία, πάντως, ένα είναι το σίγουρο: Στην πρωινή ζώνη θα γίνει...της Καλομοίρας!