Αχόρταγη για σεξ η Σπίαρς!

13.07.2004
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Ο πάνσοφος λαός λέει: "Είναι να μη γλυκαθεί η γριά στα σύκα", γιατί άπαξ και γλυκαθεί, άστα να πάνε. Έλα, όμως, που αυτό συμβαίνει
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Ο πάνσοφος λαός λέει: "Είναι να μη γλυκαθεί η γριά στα σύκα", γιατί άπαξ και γλυκαθεί, άστα να πάνε. Έλα, όμως, που αυτό συμβαίνει και σε νεαρές ηλικίες με χαρακτηριστικό παράδειγμα την Μπρίντνεϊ Σπίαρς. Η νεαρή αοιδός, από τότε που γνώρισε το sex, έχει πέσει με τα μούτρα στο άθλημα, με αποτέλεσμα να εξελίσσεται από ανίδεη μαθητριούλα σε μεγάλη δασκάλα του σεξ. Την αποκάλυψη που συγκλόνισε τον κόσμο (δεν ήταν λίγοι οι "ρομαντικοί" που πίστευαν στα περί παρθενίας και ζώνης αγνότητας) έκανε ο πρώην σύζυγος της Μπρίντνεϊ, Τζέισον Αλεξάντερ.

Ο μόλις τριών ημερών mr Σπίαρς και παιδικός φίλος της μίλησε για τον γάμο τους, δίνοντας "πιπεράτες" λεπτομέρειες. Καταρχάς, ο Αλεξάντερ μπορεί να περηφανεύεται πως ο δεύτερος σύζυγος της αοιδούς (παρεμπιπτόντως βρέθηκε ο...ήρωας και λέγεται Κέβιν Φεντερλέιν) δεν θα τη βρει άσπιλη και αμόλυντη, αφού ούτε το ένα ούτε το άλλο είναι. Στις τρεις μέρες που υπήρξαν παντρεμένοι, έκαναν μόνο σεξ, όπου η πάλαι ποτέ "παρθένα της Ποπ" τον κατέπληξε όχι μόνο με τη μανία της για σεξ, αλλά και για τις καταπληκτικές επιδόσεις της σε αυτό. "Αξέχαστη" θα του μείνει η μικρή και με το δίκιο του ο άνθρωπος, ενώ τώρα χτυπάει το κεφάλι του στον τοίχο που την άφησε να φύγει. Αμ, δεν αφήνουν τέτοιο κελεπούρι.

Αυτή την περίοδο, πάντως, η Μπρίντνεϊ βιώνει τον απόλυτο έρωτα δίπλα στον 26χρονο Κέβιν, κάνοντας διακοπές στην Χαβάη και σχεδιάζοντας τον γάμο τους. Τι κι αν η οικογένεια του γαμπρού δε θέλει να τη δει ούτε ζωγραφιστή και ο κόσμος την κατηγορεί για αντροχωρίστρα (ο καλός της είναι παντρεμένος με παιδί); Αυτή δεν καταλαβαίνει τίποτε. Και πως να καταλάβει; Είπαμε "είναι να μη γλυκαθεί η γριά στα σύκα...."!