Νικήτρια η Καλομοίρα!

29.06.2004
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Είναι η πρώτη φορά που ο νικητής ενός reality παιγνιδιού τυγχάνει της καθολικής αποδοχής του κοινού. Ο λόγος για την Καλομοίρα του Fame Story 2.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,

Είναι η πρώτη φορά που ο νικητής ενός reality παιγνιδιού τυγχάνει της καθολικής αποδοχής του κοινού. Ο λόγος για την ελληνοαμερικάνα Καλομοίρα, η οποία είναι η νικήτρια του Fame Story 2. Λίγο το σκέρτσο της, λίγο η νεανική της αφέλεια, λίγο το ταλέντο της στο χορό, λίγο η γλυκύτητα της, πολύ η πέραση της στους νέους (στα δημοτικά και στα γυμνάσια όταν έκλεισαν, οι μαθητές στον πίνακα αντί για το καθιερωμένο "Καλές διακοπές" έγραφαν "Καλομοίρα, σ' αγαπώ") η 19χρονη παίκτρια πήρε τα 200 χιλιάδες ευρώ και το χρυσό συμβόλαιο με την Heaven.

Στη δεύτερη θέση και μ' ένα συμβόλαιο στα χέρια βρέθηκε η Ραλλία ή αλλιώς "η φωνάρα του Fame". Το έτερο μεγάλο φαβορί του παιγνιδιού κι επίσης "φωνάρα", ο Κώστας Καραφώτης, περιορίστηκε στην τρίτη θέση, αλλά μην άγχεσαι, χαμένος δεν θα πάει, αν κρίνουμε από τους διθυράμβους που απλόχερα του "έδωσε" η Εύη Δρούτσα. Στις υπόλοιπες θέσεις η κατάταξη ήτο λίγο πολύ αναμενόμενη. Τέταρτος αναδείχθηκε ο Γιώργος, πέμπτος ο Κωνσταντίνος κι έκτη η Αθηνά.

Κατά τα άλλα, ο τελικός κύλησε ομαλά, αν και δεν είχε το σασπένς και τις εκπλήξεις που περιμέναμε. Είχε πολύ τραγούδι, πολλές διαφημίσεις (σε σημείο εκνευριστικό) και γενικά επρόκειτο για ένα πρόγραμμα τεσσάρων ωρών που από κάποιο σημείο, κούρασε τον τηλεθεατή.

Επίσημοι καλεσμένοι ήσαν ο Τόλης Βοσκόπουλος, ο Βασίλης Καρράς και ο Μάριος Τόκας. Μάλλον σε φιάσκο εξελίχθηκε το ντουέτο Βοσκόπουλου - Καρρά, αφού οι δύο "φίρμες" όχι μόνο τραγούδησαν play back, αλλά στο φινάλε, ενώ το τραγούδι έπαιζε κανονικά, αυτοί είχαν αρχίσει τους μεταξύ τους εναγκαλισμούς.
Έκπληξη, πάντως, αποτέλεσε ο Πάνος Μεταξόπουλος, ο οποίος σε ρόλο τενόρου τραγούδησε το γνωστό "Show must go on".

Δήμητρα Ζάρκου