Fame Story: "τα λεφτά μας πίσω"!

22.06.2004
Αγαπημένε μου Σωτήρη,"Μύλος" έγινε στο live του Fame Story το βράδυ της Δευτέρας και από "πανηγύρι της χαράς" που είθισται να το αποκαλεί ο Ανδρέας Μικρούτσικος
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


"Μύλος" έγινε στο live του Fame Story το βράδυ της Δευτέρας και από "πανηγύρι της χαράς" που είθισται να το αποκαλεί ο Ανδρέας Μικρούτσικος εξελίχθηκε σε...πανηγύρι της τρελής! Αιτία είναι η τελευταία αποχώρηση το "θρίλερ" με την ψηφοφορία και το "φύγε Μάρω έλα Μάρω" στο τέλος.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Στον ημιτελικό του Fame υποψήφιοι για αποχώρηση ήταν η Μάρω και ο Γιώργος, όπου ο χαμένος έπαιρνε το δρόμο για το σπίτι του και ο νικητής έμπαινε στον τελικό. Η διαφορά ανάμεσα στους δύο παίκτες ήτο 0,17% και στο σημείο αυτό ο Ανδρέας έριξε τη φαεινή ιδέα που έμελλε να κάνει την κατάσταση μπάχαλο κι εμάς σήμερα να ασχολούμεθα μετά των story του Fame. Πρότεινε, λοιπόν, να μείνουν και οι δύο αφού η διαφορά τους ήταν σε οριακό σημείο, ενώ ρώτησε παίκτες, επιτροπή, καθηγητές και κοινό αν συμφωνούν. Μέσα τον ενθουσιασμό και την ιδέα ότι ο κόσμος βλέπει, άρα να δείξουμε ανωτερότητα, όλοι συμφώνησαν.

Κι εδώ αρχίζει ο χαμός. Αυτή που αποχώρησε ήτο η Μάρω, όμως παρέμεινε προκαλώντας την οργή όσων ψήφισαν Γιώργο. Το γεγονός ότι τόσα κοριτσόπουλα μπήκαν στη διαδικασία να ψηφίσουν και να κρατήσουν μέσα το ομορφόπαιδο του Fame ήταν τσάμπα και βερεσέ, όπως και αυτών που ψήφισαν Γιώργο μόνο και μόνο για να φύγει η "ανήθικη" κατ' αυτούς Μάρω. Το ερώτημα που δημιουργείται είναι το εξής εύλογο: για πόσο χαζούς μας περνάνε; Για πολύ; Είναι κομμάτι ύποπτη ολόκληρη η ιστορία κι όλο αυτό το "θρίλερ" με το μπλοκάρισμα του τηλεφωνικού κέντρου και την καταμέτρηση ψήφων μέχρι αργά τα μεσάνυχτα. Στις εθνικές εκλογές τέτοιος πανικός δεν έχει υπάρξει. Εξόν κι αν ο Γιώργος είναι το νέο ΠΑΣΟΚ και η Μάρω η νέα Νέα Δημοκρατία!

Ευτυχώς που την επόμενη κιόλας μέρα η Μάρω αποφάσισε(;) να αποχωρήσει οικειοθελώς, βγάζοντας την παραγωγή και τον ΑΝΤ1 από την πιο δύσκολη θέση που έχουν βρεθεί ποτέ. Να ναι καλά η κοπέλα, γιατί το πλήθος είχε φθάσει μέχρι τα Σίδερα Χαλανδρίου και κατευθυνόταν με απειλητικές διαθέσεις προς Θεοτοκοπούλου μεριά. Ε δεν είναι και λίγο να δίνεις το ευρουδάκι σου για να ψηφίσεις ή να χαλάς το χαρτζιλίκι του μπαμπά σε κάρτες κι εκεί που λες ότι έκανα τον αγώνα μου, αποδεικνύεται ότι έκανες μια τρύπα στο νερό. Σε πνίγει το κρίμα και το άδικο και λες: σιγά που θα ψηφίσω στον τελικό.

Εδώ που τα λέμε είναι μία καλή ιδέα που από απειλή θα πρέπει να γίνει πραγματικότητα. Γιατί καλή η...αγάπη και ανθρώπου γωνίας, αρκεί να μη γίνει....χαζομάρας και μ...ας γωνία!!!