"Ήθελα να τον σκοτώσω"

21.06.2004
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Στο τσακ να γίνει "συζυγοκτόνος" έφθασε η Κιμ Μπάσιντζερ, η οποία αποκάλυψε πως την περίοδο που χώριζε με τον Αλεκ Μπάλντουιν
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Στο τσακ να γίνει "συζυγοκτόνος" έφθασε η Κιμ Μπάσιντζερ, η οποία αποκάλυψε πως την περίοδο που χώριζε με τον Αλεκ Μπάλντουιν σκέφθηκε ουκ ολίγες φορές να τον σκοτώσει. Σενάρια για το "πως να σκοτώσετε τον σύζυγο" έκανε στο μυαλό της η 50χρονη ηθοποιός, η οποία παραδέχεται πως είχε φθάσει στα όρια της τρέλας.

Ήταν τόσο μεγάλη η πικρία που ένιωθε για τον τρόπο που της φέρθηκε ο Αλεκ που όχι μόνο δε σκεφτόταν να τον συγχωρήσει, αλλά φαντασιωνόταν τον θάνατό του. Αιτία της κόντρας του πρώην ζεύγους ήταν και είναι η κόρη τους, Άιριν και η κηδεμονία αυτής. Μάχη στα "μαρμαρένια αλώνια" έδωσαν για το ποιος θα πάρει την οκτάχρονη και οι κουβέντες που αντάλλαξαν έξω και μέσα από τις αίθουσες των δικαστηρίων ήσαν βαριές.

"Μαύρη αράχνη" την ανέβαζε, "τρελή για δέσιμο" την κατέβαζε ο Μπάλντουιν και το σύμπαν γέλαγε με το πρώην ζεύγος και τη διασκέδαση που πρόσφερε. Ωστόσο για την Κιμ τα πράγματα ήσαν σοβαρά και με πόνο δηλώνει τώρα, δύο χρόνια μετά το διαζύγιο: "Το να συγχωρέσεις κάποιον είναι πολύ δύσκολο πράγμα, ιδιαίτερα όταν ο άλλος συνεχίζει να φέρεται άσχημα. Τότε είναι λογικό να σε φτάνει στα άκρα και να σου περνάει από το μυαλό να τον σκοτώσεις. Είναι στα αλήθεια τραγικό ότι υπάρχουν τόσα πολλά διαζύγια και ότι πολλοί γονείς εκφράζουν την πικρία τους, ξεσπώντας στα παιδιά τους".