Αναβαπτίζεται η Μαντόνα!

21.06.2004
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Τη Μαντόνα που ξέραμε μέχρι χθες να την ξεχάσουμε. Η διάσημη καλλιτέχνιδα έχει κάνει στροφή 180 μοιρών στη ζωή της, αφήνοντας
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τη Μαντόνα που ξέραμε μέχρι χθες να την ξεχάσουμε. Η διάσημη καλλιτέχνιδα έχει κάνει στροφή 180 μοιρών στη ζωή της, αφήνοντας πίσω το ένδοξο μα πλην "αμαρτωλό" παρελθόν της. Αιτία για την αλλαγή αυτή δεν είναι ο γάμος της με τον Γκάι Ρίτσι (εδώ δεν την άλλαξε κάποτε ο Σον Πεν, θα την αλλάξει ο άγγλος;) αλλά οι νέες θρησκευτικές της αναζητήσεις. Από τότε που η Μαντόνα το γύρισε στην Καμπάλα έγινε άλλος άνθρωπος και πλέον η ζωή της είναι προσαρμοσμένη βάσει των αρχών της Καμπάλας. Ευτυχώς που ο Ρίτσι ασπάστηκε τη θρησκεία, διότι προβλέπονταν δυσοίωνα τα πράγματα στη συζυγική τους κλίνη.

Για να καταλάβεις, την πώρωση της Μαντόνα με την Καμπάλα ετοιμάζεται να αναβαπτισθεί και να πάρει το όνομα Εσθήρ. Η επιλογή του ονόματος δεν είναι τυχαία, αφού η Εσθήρ ήτο βασίλισσα και είχε σώσει τον Εβραϊκό λαό, ενώ οι Εβραίοι τιμούν τη μνήμη της κάθε χρόνο. Τα βαφτίσια της Μαντόνα θα γίνουν σύντομα και παρόντες θα είναι πολλοί διάσημοι φίλοι της, υποστηρικτές της Καμπάλα. Η Γκουίνεθ Πάλτροου δεν θα παραβρεθεί, πρώτον γιατί δεν είναι...Καμπαλίτισα και δεύτερον γιατί δεν είναι πλέον φίλη της Μαντόνα. Λέγεται πως οι δύο γυναίκες τσακώθηκαν επειδή η Πάλτροου αρνήθηκε να ασπαστεί την Καμπάλα, εξοργίζοντας έτσι τη φιλενάδα της.

Άστα Μαντόνα μου, δύσκολοι καιροί για...προσηλυτισμούς!