Έγκυος η Τζένιφερ Άνιστον;

18.06.2004
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Επίσκεψη στην οικογένεια Μπραντ Πιτ - Τζένιφερ Άνιστον έκανε ως φαίνεται ο πελαργός. Σύμφωνα με τις φήμες που κυκλοφορούν τις τελευταίες μέρες,
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Επίσκεψη στην οικογένεια Μπραντ Πιτ - Τζένιφερ Άνιστον έκανε ως φαίνεται ο πελαργός. Σύμφωνα με τις φήμες που κυκλοφορούν τις τελευταίες μέρες, η Τζένιφερ διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της και το γεγονός έχει σκορπίσει χαρά στο ζεύγος και δη στον Πιτ. Σαν τρελός ήθελε ο Μπραντ να γίνει πατέρας, όμως σύζυγος και πελαργός του έκαναν νερά και ο ίδιος έμενε με την όρεξη.

Έπρεπε να πατήσει τα 40 ο άνθρωπος για να γίνει πατέρας και να σταματήσουν τα "Φιλαράκια" ώστε να αποφασίσει η Τζένιφερ να τεκνοποιήσει. Βέβαια, η υπόθεση - σύλληψη μωρού δεν ήταν εύκολη για το ζευγάρι. Τους τελευταίους μήνες η Άνιστον εθεάθη ουκ ολίγες φορές σε κλινική γονιμοποίησης, στην οποία μάλιστα είχε πάει και η κολλητή της, Κόρτνει Κόξ.

Απ' ότι φαίνεται, τελικά, όλα πήγαν καλά και σε λίγους μήνες από τώρα το ζευγάρι θα κρατάει στην αγκαλιά του το πρώτο τους παιδί. Την περίοδο αυτή, βρίσκονται στη Ρώμη για τα γυρίσματα του Ocean Twelve, όπου πρωταγωνιστεί ο Πιτ, ενώ πληροφορίες τους θέλουν να επισκέπτονται την Αντίπαρο τις επόμενες μέρες.